Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislava chce rásť, investori plánujú „mrakodrapy“

Napísal Róbert Bosák, 28.07.2017

Bratislava rastie a bude naďalej rásť, a to nielen do rozlohy a počtu obyvateľov, ale aj do výšky. Developeri totiž zatúžili po rozvoji a ich plány sa stále viac zameriavajú na výstavbu budov presahujúcich 100 metrov.

 

Podstatnú časť súčasnej architektúry v európskych metropolách tvoria výškové budovy. Aj keď Bratislava ťahá v tejto oblasti za kratší koniec, developeri sa čoraz viac snažia dobiehať európske trendy. Aj preto sa niekoľko stavebných plánov spája s výstavbou budov s výškou nad 100 metrov, pričom niektoré by mohli byť hotové už počas najbližších 2-3 rokov.

Zdroj: klingerka.sk

 

Eurovea 2 – Plánované rozširovanie Eurovei sa nebude týkať len nákupnej zóny. Súčasťou projektu je aj nová obytná veža, ktorej výstavba by sa mala ukončiť niekedy v roku 2020. So svojimi 168 m sa tak stane najvyššou budovou na Slovensku.

 

Klingerka – V roku 2020 by mali dokončiť aj 36-poschodovú Klingerku, ktorá bude patriť k najvyšším rezidenčným budovám. Jej výška by mala siahať do 115 m, čím prekoná aktuálne najvyšší komplex Panorama City.

Zdroj: cijeurope.com

 

Nivy Tower – Pri návrhu novej autobusovej stanice sa pozornosť investorov zamerala aj na vysokú administratívnu vežu. Tá by mala vyrásť na 125 m, čím by sa mala zaradiť na pozíciu druhej najvyššej budovy, ktorej dokončenie je naplánované na rok 2019.

 

Sky Park Offices – Ďalším z najvyšších bratislavských komplexov majú byť administratívne budovy z projektu Sky Park. Ich realizácia zatiaľ nepozná presné termíny, no verejnosť sa už mohla zoznámiť s oficiálnou výškou dosahujúcou 115,2 m.

Zdroj: pentainvestments.com 

Sky Park I,II,III – O niečo nižšie, no rovnako užitočné a kvalitné by mali byť nehnuteľnosti z rezidenčnej časti projektu Sky Park. Na rozdiel od susedných administratívnych budov bol termín ukončenia zverejnený, takže v roku 2019 by mali byť 103,8-metrové bytovky hotové.  

 

Alfa Park A, B – S výškou len niečo nad 100 metrov chcú postaviť dve rezidenčné veže Alfa Park. Na návrhu 101,5-metrových objektov sa však zatiaľ iba pracuje, takže termín realizácie a kolaudácie je stále vo hviezdach.

Zdroj: pluska.sk

 

Ak sa plány na výstavbu nových „mrakodrapov“ podarí zrealizovať, Bratislava by mala byť už o pár rokov mestom s ešte vyššou a modernejšou panorámou. Všetky z týchto plánovaných projektov pomôžu našej metropole vyrásť a priniesť miestnej architektúre nový rozmer.

 

Text : Róbert Bosák

Foto  : pentainvestments.com, cijeurope.com, pluska.sk