Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

BMW a The North Face predstavili revolučný mobilný stan

Napísal Róbert Bosák, 31.01.2019

Mrazivé dni a večery pod teplou dekou by zrejme niektorí z nás bez váhania vymenili za dobrú letnú stanovačku. Najlepšie v nejakom mobilnom stane, s ktorým by sme si  mohli užiť veľké cestovateľské dobrodružstvo s nocľahmi priamo pod holým nebom.

Zdroj: 9to5toys.com 


Na trhu s mobilnými stanmi je už roky diera, ktorú sa doposiaľ márne snažili zaplniť viaceré firmy. V najbližších týždňoch sa o to pokúsi aj spoločnosť The North Face, ktorá spojila sily s BMW, aby spoločne vytvorili jeden z najflexibilnejších mobilných stanov, aké boli doteraz uvedené na trh.

Zdroj: thespaces.com


Mobilný stan alebo skôr obytný príves?

 

Po tom, čo bol model Futurelight predstavený na nedávnom technologickom veľtrhu v Las Vegas, viacerí odborníci ho začali považovať skôr za obytný príves ako mobilný stan. O to sa postaralo jeho vybavenie, ktoré ponúka komfort typický pre malé karavany. Tomu napomáha aj voľba materiálov a ich kombinácia, vďaka ktorej bude nocľah pod ním nielen pohodlný, ale aj bezpečný.

Zdroj: gearjunkie.com

 

Vyrobený z nanovlákien a kompozitných materiálov

 

Práve komfort, bezpečie, odolnosť a praktické využitie je pre zákazníkov podstatnejšie ako to, či ide o stan na kolesách alebo obytný príves. V tomto prípade sa o tieto benefity báť nemusia, pretože autori si dali záležať po všetkých stránkach. Pri návrhu sa dobre pohrali s aplikovaním špeciálnych nanovlákien do textílií, ktoré sa natiahnu na obytný základ. Ten je zas vyrobený z kvalitných kompozitných materiálov, ktorých povrchovú časť pokrýva oceľ a karbón. Takto je stan pevný a zároveň schopný odolávať aj extrémnym podmienkam.

Zdroj: gearjunkie.com 


Cena revolučného mobilného stanu zatiaľ zverejnená nebola, no už teraz je jasné, že nepôjde o žiadnu lacnú záležitosť. Viac informácií o jeho predaji nám chýba aj v súvislosti s uvedením na český a slovenský trh. Otázne je, či u nás vôbec bude predávaný, nakoľko The North Face a BMW ho zatiaľ prezentovali len ako „oťukávaciu“ verziu.  

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.autocasion.com, 9to5toys.com, thespaces.com, gearjunkie.com