Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Banskobystrický SC Point zverejnil termín otvorenia a zoznam prevádzok

Napísal Róbert Bosák, 05.05.2018

Nákupné možnosti v Banskej Bystrici sa od septembra opäť o niečo zlepšia. Očakávané centrum SC Point totiž otvorí svoje brány hneď po skončení letnej sezóny, kedy doplní zoznam nákupných stredísk v srdci Slovenska.

 

Jedno z mála väčších nákupných stredísk, ktoré majú u nás tento rok otvoriť, by malo už o pár mesiacov privítať prvých zákazníkov. Ide o nové centrum SC Point, ktoré sa má v septembri oficiálne pridať na retailovú mapu v Banskej Bystrici. Podrobný zoznam väčšiny prevádzok a plánovaný termín jeho otvorenia však zverejnili s výrazným časovým predstihom.

Zdroj: www.bystricoviny.sk 


Otvorenie s polročným posunom

 

Spomínané nákupné centrum, ktoré má prebrať úlohu jednotky na retailovom trhu v meste, už malo byť pár týždňov otvorené. Jeho sprístupnenie verejnosti sa ale presunulo približne o pol roka, takže nový dátum sprevádzkovania komplexu má byť začiatok septembra. Predaj sa tak zaháji zhruba 2 roky po tom, čo sa v októbri 2016 vykonali prvé stavebné práce.

 

V centre bude vyše 40 prevádzok

 

Potraviny, drogérie, obchody s oblečením aj gastronomické zariadenia, to všetko sa má stať súčasťou nového centra. V ňom si na celkovej prenajímateľnej ploche 5350 m2 nájde domov viac ako 40 prevádzok, medzi ktorými nechýbajú tradičné značky pôsobiace v slovenských nákupných strediskách.  

 

Niektoré z predajní v SC Point:

 

- Lidl (len druhá predajňa spoločnosti umiestnená v nákupnom centre)  

- predajcovia obuvi, napríklad Baťa, aj športová predajňa Intersport

- prevádzkovatelia služieb, medzi nimi FaxCopy či trafika TopPress

- chýbať nebude ani známa Teta drogéria a predajňa s optikou Siloe

Zdroj: www.bystricoviny.sk 


Aktuálny stav okolo očakávaného strediska hovorí o 82 % prenajatej plochy. Počas leta majú nájsť nájomníkov aj zvyšné priestory, čím sa zoznam prevádzok skompletizuje a definitívne predstaví verejnosti. Potom už ostáva počkať na príchod septembra, kedy bránami SC Point prejdú prví zákazníci.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.bystricoviny.sk

Foto: www.bystricoviny.sk