Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Banská Štiavnica vyzdvihnutá v National Geographic

Napísal Róbert Bosák, 13.02.2019

Krajina malá, no na pamiatky a prírodné krásy nesmierne bohatá. Obzvlášť to platí v prípade Banskej Štiavnice a okolitých Štiavnických vrchov, ktoré sú pýchou svojho kraja. A po CNN si to nedávno všimli aj v National Geographic.

Zdroj: Róbert Bosák 


Reklama, ktorá sa určite neodmieta. Účasť Banskej Štiavnice v špeciálnom vydaní National Geographic je nielen odmenou, ale zároveň príležitosťou. Vďaka zaradeniu jedného z našich klenotov do zoznamu vybraných európskych destinácií, ktoré stoja za návštevu, sa s lokalitou budú môcť oboznámiť ďalší zahraniční turisti.

Zdroj: Róbert Bosák 


Medzi európskou top 34-kou

 

Cieľom National Geographic bolo vydať špeciálnu edíciu európskych miest, ktoré sa oplatí navštíviť, prípadne v nich stráviť krátky pobyt. Autori však chceli upozorniť na menej známe lokality, ktoré majú čo ponúknuť, no v zahraničí nie sú až také populárne. Aj preto vytvorili zoznam 34 lokalít z rôznych kútov starého kontinentu, do ktorého sa dostala aj naša Banská Štiavnica.

Zdroj: Róbert Bosák 


Zabodovala história lokality

 

Pri každej lokalite, ktorá sa dostala do tohto zoznamu, sa sledovalo jej kultúrne, historické aj prírodné bohatstvo. V prípade Banskej Štiavnice bola ocenená najmä história spojená (nielen) s ťažbou rúd. Vďaka nej sa v meste a najbližšom okolí zachovali viaceré technické aj prírodné atrakcie. Pozornosť púta najmä jedinečný banský systém založený na princípe využívania tzv. tajchov. Mesto sa však preslávilo tiež ako centrum architektov, mineralógov či alchymistov.

Zdroj: Róbert Bosák 


Mesto si vlani všimli v CNN

 

Pocta od National Geographic nie je jediná, ktorá sa Banskej Štiavnici ušla od zahraničných odborníkov. Pamiatky a historická hodnota mesta vlani zaujala aj predstaviteľov CNN, ktorí ho zaradili do zoznamu 11 najkrajších slovenských lokalít (nielen) pre zahraničných turistov. Aj oni ocenili spomínanú históriu mesta, ktorú dopĺňajú nádherné Štiavnické vrchy a bohaté možnosti na šport, turistiku či kultúrne vyžitie v jednotlivých častiach regiónu.

Zdroj: Róbert Bosák 


Text: Róbert Bosák

Foto: Róbert Bosák