Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Apartmán zo seriálu Priatelia je na prenájom za 20 USD

Napísal Róbert Bosák, 18.05.2021

O pobyte v bytoch a domoch, ktoré sa objavili v najobľúbenejších TV seriáloch, snívajú mnohí diváci. Výnimkou nie sú ani fanúšikovia sitkomu Priatelia, ktorým sa takýto sen môže aktuálne splniť.

Zdroj: sportskeeda.com


Spoločnosť Friends Experience, ktorá má na starosti apartmán, kde boli natáčané jednotlivé časti seriálu Priatelia, umožňovala verejnosti nahliadnuť do populárneho bytu z televíznych obrazoviek kedykoľvek v priebehu roka. Fanúšikovia však doposiaľ nemali možnosť v jeho priestoroch prespávať. To sa na pár dní zmení, nakoľko byt na East Street v New Yorku sa krátkodobo prenajme.

Zdroj: booking.com


Noc v apartmáne len za 20 USD

 

Fanúšikov jedného z najúspešnejších seriálov nepoteší iba možnosť rezervovať si legendárny apartmán. Ďalším prekvapením je nízka cena, ktorú za takýto pobyt zaplatia. Prenájom bytu ich vyjde len 20 USD za jednu noc, čo je v americkom veľkomeste hlboko pod priemernými cenami krátkodobého ubytovania v New Yorku. Cena za pobyt by však bola pomerne vyššia, ak by ho nesponzorovala spoločnosť Friends Experience v spolupráci s ubytovacím portálom Booking.com.

Zdroj: booking.com 


Čo všetko zažijú návštevníci bytu?


- nocľah v zrekonštruovanom apartmáne Monicy a Rachel

- súkromnú prehliadku všetkých priestorov aj s fotografom

- večeru, po ktorej budú nasledovať viaceré zábavné aktivity

- raňajky v podniku Central Perk, kde sa stretávali Priatelia

Zdroj: booking.com


Prenájom bytu najviac na 2 noci

 

Vyskúšať si pobyt v byte zo sitkomu so všetkým, čo k tomu patrí, môžu diváci maximálne na 2 noci. Prvý turnus ubehne 23. a 24. mája, pričom rezervačný systém sa sprístupní v priebehu tohto piatka. Postupne by sa mohli pridať aj ďalšie voľné termíny, no zatiaľ nie je jasné, kedy a na ako dlho by byt poslúžil na účely krátkodobého prenájmu. V prípade viacerých rezervácií by však do dejiska natáčania seriálu zavítalo viac zvedavých fanúšikov, čo by bolo najlepšou reklamou na nové časti sitkomu, ktorý sa vráti na televízne obrazovky.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: sportskeeda.com, booking.com