Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Aktuálne top trendy na trhu so záhradným nábytkom

Napísal Róbert Bosák, 09.05.2019

Záhradný nábytok zvykneme vyťahovať už v máji. Tento rok to zatiaľ nevyzerá ružovo, no počasie môže kedykoľvek zmeniť kurz. Na druhej strane, aspoň máme čas zadovážiť si nejaké nové modely, napríklad aj tie, ktoré ovládajú tohtoročné trendy.

 

Trendy v oblasti záhradného nábytku sa menia každú chvíľu. Raz je v móde klasika, inokedy skôr modernejšie kúsky. Premenlivosť v tom, čo je aktuálne „in“, sa týka farieb, motívov aj  samotných materiálov. Na trh sa tak neustále dostávajú nové návrhy, ktoré budú zdobiť naše záhrady, altánky či terasy. Niekoľko takých vládne trendom aj pred začiatkom tejto sezóny.

 

Nábytok z exotického dreva – Exotické dreviny sú v našich záhradách obľúbené stále viacej. Nábytok z drevín ako tík alebo wenge je na rozdiel od toho z tunajších stromov odolnejší voči vlhkosti. Nedostatok tieňa mu však škodí a môže spôsobovať jeho rýchle vyblednutie.

Zdroj: www.pixabay.com 


Umelý ratan miesto prírodného – Ten, kto nechce riskovať poškodenie alebo vyblednutie nábytku z exotických drevín, môže vsadiť na jeho umelé imitácie. Aktuálne sa skloňuje práve umelý ratan. Ten nepotrebuje žiadnu starostlivosť a čo je najlepšie, vyzerá ako skutočný.

Zdroj: www.lakeland-furniture.co.uk 


Drevené retro kúsky – Kto by predsa len chcel vsadiť na drevo, najmä na také, ktoré dýcha klasikou či tradíciami, ten môže zaexperimentovať s jednoduchými retro kúskami. Pri troche šikovnosti sa dajú zhotoviť vlastnoručne. Ideálne sa hodia do záhrady alebo na verandu pred chalupou.

Zdroj: www.pixabay.com


Sedačky z drôteného pletiva – Medzi materiálmi sú momentálne v kurze aj kreslá, stoličky a lehátka z drôteného pletiva. Tie sa kupujú najmä pre svoju odolnosť. Netreba ich schovávať počas zlého počasia a pomocou vankúšov a diek sa na nich dá sedieť aj v chladnejšom počasí. Pletivo nemusí byť len kovové. Výrobcovia sa zameriavajú aj na iné materiály.

Zdroj: www.pixabay.com 


Výrazné farebné akcenty – Kým pri samotnom nábytku momentálne letia neutrálne farby, v prípade vankúšov, diek a iných doplnkov sa siaha po výraznejších akcentoch. V hre sú buď pozitívne ovocné farby ako citrónová či marhuľová, alebo krikľavé akcenty zelenej. Záhrada tak nadobudne väčší farebný kontrast a postará sa o ešte pestrejšiu a vyváženejšiu atmosféru.

Zdroj: www.pixabay.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: www.pixabay.com, www.lakeland-furniture.co.uk