Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Aktuálne novinky z nábytkárskeho trhu doma aj vo svete

Napísal Róbert Bosák, 13.09.2018

Rušné obdobie na nábytkárskom trhu pokračuje aj v septembri. Kým na domácom trhu zamiešala kartami najmä spoločnosť Asko, do medzinárodnej pozornosti sa po krátkom čase dostala opäť IKEA.


Asko rozšíri slovenskú sieť o 2, resp. 4 prevádzky

 

Ktovie, či sa zahraničné nábytkárske reťazce dohodli na rozširovaní svojich slovenských sietí alebo sa jedná o tvrdý konkurenčný boj. Po nedávno ohlásenom pláne otvoriť novú žilinskú predajňu Sconto sa totiž o slovo prihlásila nemecká spoločnosť Asko. Tá má už na budúci rok otvárať v Banskej Bystrici a o rok neskôr v Trnave. Po najnovšom sa však hovorí o ďalších 2 plánovaných obchodoch, ktoré majú vyrásť v Prešove a v Bratislave.

Zdroj: www.tasr.sk 


Aktuálne otvorené prevádzky Asko na Slovensku:

 

- Bratislava

- Nitra

- Trenčín

- Prievidza

- Poprad

- Košice

Zdroj: www.delta.at 


IKEA po Indii vstupuje aj na ukrajinský trh

 

Nie je to tak dávno, čo sme vás informovali o otvorení prvej predajne IKEA v ďalekej Indii. To bol zrejme iba začiatok novej vlny expanzie švédskeho predajcu, ktorý pred niekoľkými dňami potvrdil záujem vstúpiť na ukrajinský trh. O počte obchodov, vhodných lokalitách či termíne otvorenia prvej predajne však zatiaľ nepadla žiadna zmienka.

Zdroj: www.kyivpost.com 


Aktuálne prevádzky IKEA na Slovensku a v okolí:

 

- Slovensko (Bratislava)

- Česko (Praha-Zličín, Praha-Černý Most, Brno, Ostrava)

- Maďarsko (Budapešť, Budaörs)

- Poľsko (Gdansk, Katovice, Krakov, Poznaň, 2x Varšava, Vroclav)

Zdroj: www.flickr.com 


Je len otázkou času, kedy sa na nábytkárskom trhu udeje opäť niečo zaujímavé. V zákulisí sa už teraz o hovorí rôznych fúziách, otváraní nových obchodov či modernizácii predajní, ktoré už predávajú, takže o aktuality na domácom aj svetovom trhu zrejme núdza nebude ani počas jesene.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk, www.asko-nabytok.sk, www.reuters.com

Foto: www.asko-nabytok.sk, www.tasr.sk, www.delta.at, www.kyivpost.com, www.flickr.com