Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Aktuality z nábytkárskeho trhu - Sconto sa rozširuje, Kika mení vedenie

Napísal Róbert Bosák, 01.08.2018

Okolo spoločností pôsobiacich v oblasti predaja nábytku na našom trhu bolo dlhší čas ticho. To sa momentálne mení kvôli 2 veľkým zmenám spojeným s predajcami ScontoKika.

 

Obe spomínané značky patria na našom trhu k najúspešnejším predajcom nábytku. Avizované zmeny im môžu v snahe ovládať čo najvyšší podiel na trhu ešte viac pomôcť, čo platí hlavne v prípade spoločnosti Sconto, ktorá si otvorením novej prevádzky zvýši základňu kupujúcich. V tábore Kika ide skôr o kozmetickú úpravu, ktorá sa spája s personálnymi a hospodárskymi zmenami, no aj tie môžu vyústiť do posilnenia svojho vplyvu.

 

Sconto sa opäť rozširuje, mieri do štvrtého mesta

 

Postupná expanzia nábytkárskej siete Sconto pokračuje aj v roku 2018. Majitelia spoločnosti totiž pred týždňom ohlásili otvorenie novej predajne, ktorí doplní zoznam miest hostiacich ich obchody o Žilinu. Presný termín síce známy nie je, no podľa slov vedenia bude 2-poschodová predajňa s obchodnou plochou okolo 8 000 m2 a skladovacou časťou rozprestierajúcou sa na 5 000 m2 otvorená ešte túto jeseň.

Zdroj: www.zilinak.sk 


Aktuálne prevádzky Sconto Nábytok na Slovensku:

 

- Bratislava

- Trnava

- Nitra

Zdroj: www.sconto.sk 


Predajne Kika idú do rakúskeho holdingu Signa

 

O vstupe rakúskeho holdingu Signa na tunajší nábytkársky trh sa rozhodlo piatok 27. júla. Po tom, čo Protimonopolný úrad povolil obchod, v rámci ktorého budú predajne Kika (u nás, v Česku a v Rakúsku - spolu 12 obchodov) predané spoločnosti pôsobiacej v regióne strednej Európy, sa súčasní majitelia zo skupiny Steinhoff stiahnu z vedenia všetkých 5 slovenských predajní.

Zdroj: www.hsfsystem.sk 


Aktuálne prevádzky Kika Nábytok Slovensko:  

 

- Bratislava

- Nitra

- Banská Bystrica

- Poprad

- Košice

Zdroj: www.sc-tatry.sk


Kým zmeny vo vedení obchodnej siete Kika zákazníci nepocítia, otvorenie predajne Sconto áno, a to hlavne tí žilinskí. Pre nich bude táto zmena, samozrejme, vítaná a prinesie im nové nákupné možnosti. V rámci možnej úpravy obchodnej stratégie a s ňou aj lepšie hospodárske výsledky však po príchode nového vedenia možno očakávať aj v prípade obchodov Kika.  

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.sconto.sk, www.sita.sk, www.zilinak.sk

Foto: www.zilinak.sk, www.sconto.sk, www.hsfsystem.sk, www.sc-tatry.sk