Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ako získať predajom nehnuteľnosti v Poprade a Tatrách o 7 % viac?

Napísal PR článok, 27.04.2021

Azda každý, kto predáva nehnuteľnosť, by za ňu chcel dostať najvyššiu cenu. S týmto problémom vám v Poprade a Tatrách pomôže realitný maklér Slavomír Bušovský, ktorý používa pri predaji nehnuteľností profesionálne technológie.


Na Slovenskom realitnom trhu pôsobí mnoho realitných maklérov a ich kvalitu si dokáže overiť vopred málokto. V Poprade a Tatrách pôsobí realitný maklér, ktorý ponúka pri predaji nehnuteľností profesionálne technológie.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Aké benefity na vás pri predaji nehnuteľnosti čakajú?


Originálne spracované 3D prehliadky sú doménou kvalitnej reprodukovanej a virtuálnej vizualizácie nehnuteľností. Pri pozemkoch a väčších nehnuteľnostiach využíva Slavomír Bušovský letecké zábery, vďaka dronu s Full HD kvalitou obrazu. Pri predaji nehnuteľností používa sofistikovane spracované cielené Google reklamy, aby si každý rodinný dom, byt, rekreačná chata, garáž i pozemok našiel toho správneho kupujúceho, ktorý má reálny záujem o ich kúpu.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Najväčšou výhodou tohto realitného makléra pri predaji je jeho garancia pri predaji za najvyššiu cenu na trhu. Zo štatistík je možné definovať, že za posledných 7 rokov sa podarilo predať rodinné domy a byty pri predajnej cene až o vyše 7% viac, ako bola stanovená pôvodná predajná cena.


Predaj nehnuteľností nebol nikdy jednoduchší.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Čo môžete očakávať pri spolupráci?


- Predaj nehnuteľností za najvyššiu predajnú cenu na trhu, v priemere až o 7% viac

- Odborný odhad nehnuteľností zadarmo

- 3D prehliadky predávanej nehnuteľnosti, ideálne riešenie aj v tomto čase

- Letecké zábery nehnuteľnosti profesionálnym dronom, čo zaujme každého

- Vďaka Google reklamám sa osloví väčší počet relevantných záujemcov

- Právny servis je v cene predaja nehnuteľností samozrejmosťou


Realitný maklér pre Poprad a Tatry Vám rád pomôže s predajom vašej nehnuteľnosti za najvyššiu cenu. Disponuje databázou ľudí, ktorí majú reálny záujem ihneď kúpiť nehnuteľnosti.


Snívate o svojom byte, či dome? Prevedie Vás realitným trhom a vy si vyberiete presne tú svoju nehnuteľnosť pre vašu rodinu.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Uvažujete o predaji svojej nehnuteľnosti a potrebujete zistiť predajnú cenu? Úplne zadarmo vám stanoví trhovú cenu vašej nehnuteľnosti aj na základe lokality, stavu, veku a pod., zohľadňuje všetky faktory, v prospech vyššej ceny pre Vás.


Venuje sa i prenájmu nehnuteľností. Chcete prenajať práve tú Vašu nehnuteľnosť? O všetko sa rád postará. Vyhľadá vhodných záujemcov, zariadi spravovanie nájomnej zmluvy a nájomníkov máte vyriešených. Chceš aj Ty pracovať u neho v  tíme? Pridaj sa na www.karieravrealitach.sk 

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Pár slov od klienta z 25. 8.2020: „S vysoko profesionálnym prístupom a kvalitou služieb na špičkovej úrovni pána Bušovského som bola absolútne spokojná. Veľmi krátke obdobie od zverejnenia ponuky prenájmu bytu a podpísania nájomnej zmluvy svedčí o kvalitách tohto pána makléra. Vrelo odporúčam a za mňa veľké ĎAKUJEM.“

Všetky video referencie nájdete na jeho web stránkach.


Prečo práve teraz predávať svoje nehnuteľnosti?


1. Vysoký dopyt kupujúcich, prevyšujúci ponuku na realitnom trhu

2. Hypotéky neboli nikdy také výhodné


Čo získate predajom nehnuteľností s realitným maklérom?


1. Vyššiu predajnú cenu nehnuteľnosti

2. Viac času pre svoju rodinu a známych

3. Informuje potenciálnych kupujúcich o špecifikách nehnuteľnosti

4. Vyhľadáva kupujúcich pomocou cieleného marketingu

5. Spracovanie právnej agendy

6. Prepis energií


Potrebujete len poradiť? Je tu pre vás realitný maklér pre Poprad a Tatry, Slavomír Bušovský, RSc.

PR článok


Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.

Zdroj foto: Slavomír Bušovský, RSc.