Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ako správne vybrať dlažbu?

Napísal admin, 22.08.2018

V ponuke siete Merkury Market nájdete cenovo výhodné dlažby v takmer neobmedzenom počte farieb, vzorov a tvarov. Predtým, než začnete premýšľať o vzhľade dlaždíc, ktoré čoskoro vyzdobia vašu podlahu, dbajte na ich kvalitu, aby ste sa z nich mohli tešiť čo najdlhšie.


Oteruvzdornosť - čo to znamená?


Keramické dlažby by mali byť predovšetkým odolné voči vlhkosti a oderu. Preto si pri výbere nezabudnite skontrolovať ich triedu abrazivity. Uvádza sa na stupnici od 1 do 5, kde 1 je slabá odolnosť a 5 je vysoká odolnosť. Ak plánujete umiestniť dlažbu do kúpeľne alebo kuchyne, uistite sa, že sú protišmykové. Tiež skontrolujte, či sú dlaždice určené na vonkajšie alebo vnútorné použitie a vyberte tie, ktoré sú pre vás to pravé. Všetky potrebné informácie o konkrétnych modeloch nájdete v popisoch produktov na našich webových stránkach.

Zdroj: www.merkurymarket.sk


Farebná škála - ktoré si vyberať?


Jedným z vizuálnych kritérií, ktoré by ste mali zvážiť pri nákupe dlažby na podlahu, je ich farebná schéma. Udržiavanie kúpeľne v jasnom tóne zabezpečí optické zväčšenie miestnosti a sviežu atmosféru. Aby ste sa vyhli vytvoreniu príliš sterilného prostredia bielou farbou dlaždíc, uprednostnite odtiene béžovej, vanilkovej a svetlohnedej, nie nevyhnutne bielej.

Tmavšie dlažby sú zaujímavým riešením pre moderné kúpeľne. Tmavé pozadie poskytne skvelú expozíciu pre svetlé sociálne zariadenia a tento kontrast prinesie vašej kúpeľni jedinečný charakter pre čas strávený relaxačným kúpeľom.

Zdroj: www.merkurymarket.sk


V kuchyni, v kúpeľni a dokonca v obývacej izbe, kde všade nájdeme dlažbu


Široký výber rôznych modelov dlažby znamená, že dnes ich už neumiestňujeme iba do kuchyne a do kúpeľne. Ukázalo sa, že sú tiež skvelé v obývačkách, jedálňach a halách. V poslednej dobe sú čoraz populárnejšie dlažby so vzhľadom drevených alebo laminátových podláh, ktoré mávame aj v najreprezentatívnejších izbách domov a bytov. Dlažby s imitáciou dreva sú skvelou alternatívou ku klasickým dreveným alebo laminátovým podlahám, ľahšie sa udržiavajú, majú väčšiu trvanlivosť a odolnosť voči poškriabaniu a deformácii. Ak hovoríme o imitácií, stoja za zmienku aj dlaždice, ktoré vyzerajú ako kameň, ktorý môže byť skutočným ornamentom majestátnych  exkluzívnych interiérov.

 

PR článok 


Zdroj: MerkuryMarket Slovakia/ www.merkurymarket.sk
Foto: MerkuryMarket Slovakia/ www.merkurymarket.sk