Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ako predať svoju nehnuteľnosť najvyššej ponuke?

Napísal PR článok, 29.06.2021

Za posledných pár rokov máme na slovenskom realitnom trhu priamo boom v predaji nehnuteľností. Ceny nehnuteľností dlhodobo stúpajú a zvyšovaniu cien nezabránila ani posledná kríza. Práve naopak, stále je vyšší záujem o kúpu nehnuteľností oproti ponuke.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Predaj nehnuteľností vie byť aj bez starostí, najmä ak využijete služby ochotného a spoľahlivého realitného markléra.

Každý profesionálny realitný maklér má vzdelanie v Slovenskej realitnej akadémií a odborné štúdium je ukončené titulom RSc.

Ak pridáme k vzdelaniu mnoho ročnú prax v predaji realít, je to skutočne správne rozhodnutie zveriť predaj svojej nehnuteľnosti práve takémuto realitnému maklérovi.

Slavomír Bušovský, RSc. realitný maklér v Kežmarku Vás prevedie predajom aj vašej nehnuteľnosti a vy sa môžete venovať svojej práci a rodine.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Pri predaji nehnuteľností je cieľ zamerať sa na kvalitu cieľovej skupiny, pred kvantitou. K oslovovaniu kupujúcich s ponukami pomáhajú aj sofistikovane nastavené reklamy na internete.


Ako rýchlo a za najvyššiu cenu predať nehnuteľnosť?


Svoje know-how využije vo váš prospech renomovaný realitný maklér Slavomír Bušovský, RSc. 

Pri predaji nehnuteľností využíva najmodernejšie technológie na zemi i vo vzduchu.

3D virtuálne prehliadky sú pri predaji samozrejmosťou, vrátane fotodokumentácie v najvyššej obrazovej kvalite.

Letecké zábery s dronom ocení asi každý, kto predáva rozsiahle nehnuteľnosti alebo pozemky, kde oko drona zachytí všetko podstatné.

Ochota vždy pomôcť a poradiť radí tohto realitného makléra na špičku v službách realitného trhu v Kežmarku a okolí.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.


Jedinečnosť a priamo výnimočný spôsob predaja je úspechom spokojnosti klientov, ktorí ocenia predajnú cenu za najvyššiu ponuku.

Počas každého roka predá rádovo desiatky nehnuteľností v Kežmarku a okolí. O kvalitách ponúkaných službách sa môžete dočítať v recenziách alebo prezrieť videá spokojných zákazníkov.

Realitných maklérov je na trhu mnoho ale len vzdelaný realitný maklér s dlhoročnou praxou na realitnom trhu vám zabezpečí predaj aj vašej nehnuteľnosti za najvyššiu cenu na realitnom trhu.


Potrebujete bližšie informácie? Kontaktujte ma.


PR článok

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.

Zdroj foto: Slavomír Bušovský, RSc.