Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ako naberať exkluzívne, tentokrát v Prahe.

Napísal admin, 23.05.2017

Chcete naberať exkluzívne? A skutočne vo veľkom množstve? Máme pre Vás dôležitú informáciu.

Pred časom boli Topreality.sk partnerom akcie, ktorá sa konala v Bratislave. Zúčastnilo sa viac ako tristo nadšených maklérov. Akcia s rovnakým názvom, ale úplne iným programom sa teraz koná v Prahe.

Zdroj: jaknabiratexkluzivne.cz

Chcete, aby Vám majitelia volali sami? 9 špičkových hostí prezradí svoje know-how Ako naberať exkluzívne. Ide o revolučnú akciu. Zabudnite na to, za aký tím kopete a do akých farieb sa obliekate. Čaká Vás jeden deň a jedna téma. Ako naberať exkluzívne. A pokiaľ už naberáte iba exkluzívne, potom získate návody na to, ako naberať exkluzívne oveľa viac.

Zdroj: jaknabiratexkluzivne.cz

Okrem piatich špičkových maklérov vystúpi motivátor Ivo Toman a zakladateľ inštitútu CHYTRÝ MAKLÉŘ Tomáš Kučera. A BOMBA na záver. Svoje know-how priletí prezradiť maklér, ktorý patrí medzi 1 % najlepších v USA. Ray Prosek hovorí, že veci, ktoré používa on, používajú tí najlepší aj v Českej republike a na Slovensku. Kedy naposledy sa Vám stalo, že Vám konkurenčný maklér prezradil, ako mu funguje jeho exkluzívny biznis?

Pozrite sa na pozvánku od Ray Proseka, je to jeden z najlepších maklérov v USA:

https://youtu.be/vxlS5YcXUII

A tu Vás pozýva osobne Ivo Toman, je to špičkový motivátor a autor mnohých bestsellerov:

https://youtu.be/HEGdDBzzVlM

Odsledujte od úspešných maklérov, ako získavať exkluzívne zákazky, byť v očiach majiteľa rovnocenný a dôveryhodný partner a ako naberať exkluzívne viac než kedykoľvek predtým.

Za zvýhodnenú cenu sa na akciu prihlásite na www.jaknabiratexkluzivne.cz