Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Aké výhody čakať od plastových vchodových dverí

Napísal Róbert Bosák, 19.07.2019

Dobe plastovej zrejme onedlho odzvoní. Plasty to začínajú mať spočítané v gastronómii, v potravinárstve a postupne aj v interiérovom dizajne. Pri výrobe bytových dverí to ale zatiaľ neplatí a vzhľadom na slušný dopyt zákazníkov sú naďalej v hre.

Zdroj: www.pvcwindow.com.au 


Kým v prípade okien sú plastové modely využívanejšie omnoho častejšie ako tie z dreva, pri dverách je to presne naopak. Plastové dvere sú totiž stále v tieni predávanejšieho konkurenta. Napriek tomu ich v podobe vchodových dverí vídavať v mnohých bytoch, domoch či dokonca firemných sídlach.

Zdroj: www.seal-lite.co.uk 


Poteší nízka cena a minimálna starostlivosť

 

Nie všetky plastové dvere sú v porovnaní s modelmi z ostatných materiálov lacnejšie, no ich priemerná cenová dostupnosť patrí k tým najlepším. Najjednoduchšie modely v 1-krídlovom prevedení sa dajú zohnať od 200 €, no dostupné ceny od 300-400 € potešia aj pri 2-krídlových kúskoch. Navyše, zákazníci nemusia míňať ďalšie financie na ochranné prostriedky, pretože plastové dvere nevyžadujú žiadnu špeciálnu starostlivosť.

Zdroj: www.scotiawindowsanddoors.co.uk 


Na trhu sa nájdu stovky elegantných kúskov

 

Prioritou vchodových dverí je síce praktická stránka a bezpečnosť majetku, no potrebný je aj elegantný dizajn. V prípade plastových dverí oň v ponuke predávaných modelov núdza nikdy nebola, čo platí pri 1-krídlových aj viackrídlových verziách. Na trh prichádzajú vo viacerých farbách od bielej po rôzne variácie hnedej. Výber podľa farebného odtieňa je dôležitý najmä pri dverách s plnou výplňou.

Zdroj: newlookhomes.ie


Imitácie modelov z prírodných materiálov

 

Plast bol vždy flexibilný a dobre tvarovateľný materiál. Táto výhoda sa využíva aj pri výrobe dverí, čoho výsledkom sú imitácie modelov z prírodných materiálov. Najobľúbenejšie sú tie, ktoré náramne pripomínajú masívne drevené dvere. Kvôli nižším cenám sa ale často siaha po dverách, ktorých povrch vyzerá ako reálna napodobenina laminátu.

Zdroj: www.interwoodmobel.com 


Cena, dizajn, minimálna údržba či schopnosť napodobovať prírodné materiály nie sú jedinými výhodami týchto dverí. Pozornosť si pýtajú aj bezpečnosťou a odolnosťou voči škrabancom či mechanickým poškodeniam. Výrobcovia zároveň vyvracajú mýtus o škodlivosti dverí z PVC a sľubujú, že najnovšie modely sú vyrábané bez škodlivých anorganických prímesí. Ani tieto plusy však nestačia, aby nahradili obľúbenejšie drevené či laminátové dvere a stali sa viac ako len ich lacnejšou alternatívou.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: www.lavaconstructions.com, www.pvcwindow.com.au, www.seal-lite.co.uk, www.scotiawindowsanddoors.co.uk, newlookhomes.ie, www.interwoodmobel.com