Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Aj druhá dražba outletu vo Voderadoch bez úspechu

Napísal Róbert Bosák, 02.09.2019

Dráma pokračuje. Outlet vo Voderadoch si ani na druhý pokus nedokázal nájsť nového vlastníka. Nedávna dražba skončila opäť fiaskom, takže na rade je príprava v poradí už tretej aukcie.

 

Opustený One Fashion Outlet stále zíva prázdnotou a v najbližších týždňoch sa na tom ani nič nezmení. 2. kolo dražby totiž neprinieslo žiadny pokrok a outlet ostáva naďalej napospas osudu. Snaha nájsť nového majiteľa, ktorý bude ochotný skrachované centrum naštartovať, však bude pokračovať ďalším aukčným kolom.

 

Nepomohla ani nižšia cena

 

Priebeh obidvoch dražieb bol takmer navlas rovnaký. Ani jednej aukcie sa nezúčastnili žiadni záujemcovia, takže predaj outletu bol vybavený okamžite. Potenciálnych investorov v tomto prípade neprilákala ani nižšia vyvolávacia cena, ktorá sa v porovnaní s prvou dražbou outletu znížila z 10 mil. na 7 mil. €.  

 

Cena pôjde ešte viac nadol

 

Zníženie ceny outletu v 2. dražobnom kole nebolo posledným. Práve nulová účasť záujemcov „posunula“ jeho predaj do ďalšej aukcie. Jej termín zatiaľ známy nie je, no udiať by sa tak mohlo o pár týždňov. Známa zatiaľ nie je ani nová vyvolávacia cena, no tá bude opäť o niečo nižšia.

 

S 2 neúspešnými aukčnými kolami sa šance na rýchlejší predaj outletu ešte viac znížili. Nižšia cena v ďalšej dražbe by však záujem nejakého investora vzbudiť mohla. To sa však dozvieme až o pár týždňov, kedy ďalšia pripravovaná aukcia prebehne.

 

Text: Róbert Bosák

Foto zdroj: holdermathias.com