Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

9 nových bytových domov v Chorvátskom Grobe

Napísal Róbert Bosák, 11.05.2023

Bytový fond v okrese Senec v najbližších rokoch rozšíria projekty v niekoľkých obciach. Nové byty majú pribudnúť aj v Chorvátskom Grobe. Investor tam plánuje vybudovať 9 bytových domov.

 

Nové byty v Chorvátskom Grobe majú byť postavené v rámci realizácie projektu Monarská alej II. Jedná sa o obytný komplex pozostávajúci z 9 bytových domov. Obytné budovy sa po získaní potrebných povolení začnú stavať v lokalite, kde sa Chorvátsky Grob spája s miestnou časťou Čierna Voda. Súčasťou obytného komplexu má byť aj menšie predškolské zariadenie.

Ilustračné foto, Zdroj: TASR – Štefan Puškáš

 

Viac ako 40 nových bytov

 

Bytové domy boli navrhnuté ako 3-podlažné obytné budovy doplnené o ustúpené 4. podlažie. V 9 objektoch bude zriadených viac ako 40 bytov s bežným štandardom. Ich obyvatelia budú mať k dispozícii spomínanú škôlku aj atraktívny verejný priestor obohatený zeleňou. Chýbať nebudú športové a rekreačné zóny pre jednotlivcov aj rodiny s deťmi.

 

Výstavba má začať o rok

 

Byty v 9 bytových domoch budú obývané najskôr o 4-5 rokov. Realizácia projektu má začať v marci budúceho roka. Ak investor stihne získať všetky povolenia a výstavba rezidenčného komplexu prebehne podľa časového plánu, bytový komplex by mal byť hotový do 3 rokov od začiatku výstavby.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – teraz.sk

Zdroj foto: TASR – Štefan Puškáš