Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

7. ročník študentskej súťaže Inspireli Awards má svojich víťazov

Napísal Róbert Bosák, 07.10.2022

Najprestížnejšia študentská architektonická súťaž vo svete má za sebou ďalší ročník. 7. edícia Inspireli Awards priniesla niekoľko stoviek projektov, ktorých autori bojovali o niektorú z udeľovaných cien.


O zisk prestížneho ocenenia Inspireli Award sa tento rok uchádzalo viac ako 1000 študentov architektúry z 92 štátov. Účastníci doručili medzinárodnej porote zloženej z 850 architektov až 1025 projektov, ktoré ašpirovali na víťazstvo v 3 hlavných kategóriách. Tie sú zamerané na oblasť architektúry, interiérového dizajnu a dizajnu súvisiaceho s urbanizmom a mestským prostredím.


Kategória ARCHITEKTÚRA

 

Víťaz: Matvey Negoda

Univerzita: Saint-Petersburg State University of Architecture and Civil Engineering (Rusko)

Víťazný projekt: Art House in Brussels

Art House in Brussels, Zdroj: inspireli.com

 

Kategória INTERIÉROVÝ DIZAJN


Víťaz: Behrooz Nakhaei

Univerzita: Islamic Azad University (Irán)

Víťazný projekt: Popart Center

Popart Center, Zdroj: inspireli.com

 

Kategória URBAN DIZAJN

 

Víťaz: Růžena Mašková, Jakub Tomašík, Adam Rössler

Univerzita: Czech Technical University, Faculty of Civil Engineering (ČR)

Víťazný projekt: Beirut Port

Beirut Port, Zdroj: inspireli.com

 

Okrem cien v 3 hlavných kategóriách boli udelené aj 2 špeciálne ceny. Archicad Prize získal taliansky študent Simone Pamio (University of East London). Lumion Prize, ktorej cieľom je vyzdvihnúť návrhy s najlepšou vizualizáciou, bola tento rok odovzdaná až 3 projektom. 2 z nich boli české. Okrem trojice víťazov ceny v kategórii URBAN DIZAJN sa zo špeciálnej ceny mohla tešiť aj dvojica Jiří Krátký a Tomáš Gaál z rovnakej fakulty.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: inspireli.com

Zdroj foto: inspireli.com