Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

600 rastlín v byte zmenilo loft z New Yorku na džungľu

Napísal Róbert Bosák, 02.04.2018

Láska k izbovým rastlinám môže ľahko prerásť do mánie, výsledkom ktorej je premena bytu na džungľu. Takýchto prípadov je síce na svete minimum, no jeden z bytov v New  Yorku to vynahrádza aj za ostatných.

Zdroj: www.today.com 


Ak si neviete predstaviť, že v klasickom apartmáne môže byť vysadených okolo 600 rastlín, obrázky z tohto loftu vám ukážu, že možné je všetko. Bývalá modelka Summer Rayne Oakes sa totiž obklopila rekordným množstvom vegetácie, čím svoj príbytok premenila na hotovú džungľu.

Zdroj: www.designmag.fr

 

Vlastný les uprostred rušného New Yorku

 

New York nepatrí k mestám, v ktorých nájdeme zeleň na každom kroku, čo je pre mnohých majiteľov výzvou k svojským riešeniam. K takému sa odhodlala aj spomínaná modelka, ktorá sa rozhodla pre výsadbu rekordného množstva rastlín priamo doma. Jej cieľom bolo obklopiť sa zeleňou a živou atmosférou, čím si vytvorila vlastný les uprostred rušného veľkomesta.

Zdroj: www.6sqft.com 


Na umiestnenie 600 rastlín stačilo 1 200 m2

 

K pestovaniu toľkej vegetácie je potrebný dostatok priestoru, ktorým však daný byt disponuje. Výmera priestranného loftu situovaného v hornej časti bytového domu dosahuje až 1 200 m2. To majiteľke umožnilo vytvoriť ideálne prostredie na pestovanie vyše 600 kusov rastlín, ktoré pozostávajú zo 150 druhov, vrátane tých exotických.

Zdroj: www.youtube.com 


Modelka s dlhoročným vzťahom k izbovej vegetácii buduje svoje zelené hniezdo už niekoľko rokov a svoju zbierku rastlín by chcela naďalej dopĺňať. Podľa fotografií už voľného miesta nemá veľa, no podľa jej vyhlásení v rozhovoroch si ho dokáže stále nachádzať. Pocit sviežeho a zdravšieho bývania jej totiž pomôže nájsť ďalšiu inšpiráciu na zveľadenie svojho príbytku. 

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.savantmagazine.com, www.today.com, www.designmag.fr, www.6sqft.com, www.youtube.com