Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

6 netradičných postelí, ktoré dobyli interiérový dizajn

Napísal Róbert Bosák, 27.01.2018

Téma netradičných postelí, ktoré dobyli svet interiérového dizajnu, je nevyčerpateľná. Po niekoľkomesačnej pauze, kedy sme si predstavili zopár trendy modelov, sa pozrieme na ďalšie atraktívne novinky, ktoré sa v poslednom období presadili na trhu.

 

Novinky na trhu s netradičnými posteľami pribúdajú raketovým tempom. Rozmanitá ponuka originálnych kúskov umožní vybrať si správneho spoločníka pre spánok párom, jednotlivcom aj deťom. Nás zaujalo 6 inšpiratívnych modelov, pri ktorých autori odviedli vynikajúcu prácu a dali kupujúcim možnosť snívať svoje sny v útulnom a elegantnom hniezdočku.

Zdroj: furnituredekho.com

 

Postele pre malé princezné – Dizajnéri nezabúdajú na najmladšie ročníky, v tomto prípade na malé princezné, pre ktoré vymysleli originálnu posteľ so vzhľadom koča. Samotný návrh prispôsobili klasickému vintage štýlu a doplnili ho hebkými materiálmi zaisťujúcimi komfort a zdravý vývin.

Zdroj: zena.cz

 

Hojdacia posteľ pre sladké usínanie – Americká spoločnosť Shiner International navrhla ešte dávnejšie hojdaciu posteľ, ktorá má pomôcť užívateľom s bezproblémovým zaspávaním. Využiť ju môžu aj tí, ktorých by hojdanie rušilo, stačí ak využijú špeciálne gumené zarážky.

Zdroj: furnitureteams.com

 

Posteľ zavesená na tyčiach – Niektoré modely nepotrebujú byť položené na zemi, obzvlášť ak zvládnu závesnú polohu. Takou je aj model manželskej postele, ktorá sa do spální inštaluje zavesením na pevné kovové tyče umožňujúce pohyb postele po stranách.

Zdroj: aktuality.sk

 

Prenosné závesné postele – V ponuke závesných postelí nájdeme aj tzv. hammock modely, ktoré  vyrábajú pre ľudí s túžbou po netradičnom nocľahu. Ide o štýlové kúsky navrhnuté na spôsob závesných sietí, akurát vám poskytnú oveľa viacej pohodlia. Ich výhodou je možnosť jednoduchého a rýchleho premiestňovania do iných izieb alebo na záhradu.

Zdroj: furnituredekho.com

 

Rustikálna posteľ z Orientu – Vzhľad štýlovej rustikálnej postele v svetlohnedom drevenom prevedení si môžete vysvetliť rôzne. Niekto v ňom uvidí zväčšenú imitáciu topánok, aké nosil Aladin, iný napodobeninu konštrukcie starovekých orientálnych plavidiel.

Zdroj: pinterest.com  

Bezpilotná autoposteľ – Šestku netradičných postelí uzavrieme jedným z najlepších kúskov, aké boli kedy navrhnuté. Ide o spojenie postele a dopravného prostriedku, z ktorého vzniklo špeciálne auto na spanie s inteligentným bezpilotným ovládaním. Dominic Wilcox, iniciátor nápadu, sa pohral aj s dizajnom, ktorý navrhol v kombinácii farebných sklenených koláží.

Zdroj: newcastlesciencecentral.com

 

Čo model, to originálny dizajn. Čo vzhľad, to kus kreatívnej práce. Každá z týchto postelí sa môže pochváliť prevedením, ktoré právom priťahuje pozornosť. Pozitíva estetickej stránky sú jasné, no otáznik visí nad ich praktickým využitím. Čo myslíte, ktoré z predstavených postelí by vám zaručili kvalitný a ničím nerušený spánok?

 

Text: Róbert Bosák

Foto:  mountainliving.com, furnituredekho.com, zena.cz, aktuality.sk, pinterest.com, newcastlesciencecentral.com