Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

6 fotoinšpirácií na vianočné handmade ozdoby

Napísal Róbert Bosák, 17.12.2018

Začiatok predvianočného týždňa je už tradične časom vhodným na prípravu sviatočnej výzdoby. Mnohí aj tento rok vsadia na ručne vyrobené dekorácie, preto vám prinášame zopár fotoinšpirácií na obľúbené „handmade“ ozdoby, ktoré si vyrobíte rýchlo a ľahko.

 

1. Papierové vianočné symboly – Zhotoviť si zopár papierových dekorácií je pre fanúšikov handmade dizajnu takmer každoročnou tradíciou. Aj tieto Vianoce ovládnu trendy rozličné typické sviatočné symboly, najmä hviezdy, diamanty a snehové vločky.

Zdroj: www.thesprucecrafts.com 


2. Z vianočných gulí zvieratká – Handmade ozdoby, pri ktorých výrobe sa využívajú vianočné gule, sa dajú zhotoviť na desiatky spôsobov. Jedným z nich je ich „prerábka“ na zvieratká či postavičky.  Na jej uskutočnenie vám postačí lepidlo, kúsky textílií, fixky a hlavne zručnosť, aby ste si dané zvieratká dokázali vyrobiť a nezabudli ich zobraziť s veselým výrazom tváre.

Zdroj: www.youtube.com 


3. Malé vyšívané stromčeky – Nápadov na ručne vyrobené dekoratívne stromčeky nie je nikdy dosť. Komu sa páčia vyšívané doplnky a je ochotný si nejaké ušiť, toho potešia malé vyšívané stromčeky. Takto spojíte príjemné s užitočným a aspoň sa zbavíte časti starých nepotrebných textílií.

Zdroj: www.shutterfly.com 


4. Voňavé ministromčeky zo škorice – Trochu škoricových tyčiniek, trochu ihličia, niekoľko gombíkov a špagát na uchytenie. Stačia 4 bežne dostupné pomôcky a za pár minút si môžete vyrobiť niekoľko ručných ozdôb, ktoré potešia jednoduchosťou aj nápaditosťou.

Zdroj: hellocreativefamily.com 


5. Netypické vianočné stromčeky – Medzi najobľúbenejšími handmade stromčekmi nechýbajú ani praktické dekorácie, ktoré sa dajú vyrobiť v zmysle sloganu „čo sa doma nájde.“ Pri ich zhotovení si pomôžete zošitmi, kartónovými obalmi na vajíčka, rolkami s baliacim papierom alebo čímkoľvek, čo vás napadne. Takéto vynaliezavé stromčeky sú síce zaujímavé, no majú jednu chybu a tou je veľmi slabá stabilita. Pri každom pohybe totiž môžu spadnúť.

Zdroj: www.boredpanda.com 


6. Stromček zo živého ananásu – Ak v potravinách nenatrafíte na steroidmi napichané ananásy, veľký vianočný stromček si z nich nespravíte. Ako menšia stolová dekorácia sa však hodí na stôl či poličku v každej izbe. Nielenže vnesie výzdobe originalitu, atmosféru v byte dokáže aj poriadne osviežiť. Pre koho je takýto doplnok príliš veľkým úletom, ten môže vsadiť aspoň na ananásy ako ozdoby na bežný vianočný stromček.

Zdroj: www.wideopeneats.com 


Ešte jeden tip na záver: Pri výrobe handmade vianočných ozdôb môžete prichystať malé prekvapenie aj svojim najbližším. Tí sa určite potešia vianočným prianiam vytvoreným vo forme jednoduchých vianočných pozdravov.

Zdroj: www.brightstarkids.com


Text: Róbert Bosák

Foto: www.thesprucecrafts.com, www.youtube.com, www.shutterfly.com, hellocreativefamily.com, www.boredpanda.com, www.wideopeneats.com, www.brightstarkids.com