Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 trendy tipov, ako využiť voľnú izbu v byte

Napísal Róbert Bosák, 02.05.2019

Bývanie v bytoch býva spojené skôr s nedostatkom ako s prebytkom voľného priestoru. Napriek tomu občas nastávajú situácie, kedy majiteľom doma ostane voľná izba nazvyš. Tá sa dá využiť rôznymi spôsobmi, ktoré sú dnes celkom „in“, napríklad aj týmito 5.  

 

1. Udržujte si kondíciu vo svojom fitku – K najčastejším trendom patrí premena voľnej izby na domáce fitko. Síce nepôjde o kompletne vybavenú posilňovňu, no aj do menšej miestnosti sa zmestí bežecký pás, posilňovacia lavička a niekoľko ďalších malých pomôcok.

Zdroj: www.exerciserig.com 


2. Vyskúšajte šatník, aký majú celebrity – Trend, ktorý prichádza z Hollywoodu, sa začína udomácňovať aj u nás. Majiteľky bytov si z nevyužívaných izieb robia veľké šatníky, ktoré sa stávajú ich súkromným módnym hniezdočkom. K zriadeniu takého šatníka netreba príliš veľa, postačí vstavaná skriňa, nejaká tá polička a zrkadlo, pred ktorým sa môžu parádiť.

Zdroj: www.nevillejohnson.co.uk 


3. Izba pre svojho domáceho miláčika – Ak máte doma psa alebo mačku, o využitie voľnej miestnosti nebude núdza. V tomto priestore môžete svojmu miláčikovi zariadiť vlastnú izbu, kde si môže dopriať súkromie a priestor pre seba, ktorý občas potrebuje každé domáce zviera.

Zdroj: www.poshpethotel.com 


4. Zriaďte si vlastnú súkromnú galériu – Milovníci umenia si potrpia na zbierky vzácnych diel. Práve voľná izba dokáže poslúžiť na zriadenie vlastnej domácej galérie. Obrazy ale nie sú jediné, ktorými si môžete tento priestor vyzdobiť. Poslúži vám napríklad aj pri zbierkach sošiek, autíčok, trofejí alebo čohokoľvek iného.

Zdroj: www.homegallery.ie 


5. Domáca pracovňa nevychádza z módy – Posledný tip sa drží medzi top trendmi už zopár rokov. Spolu s domácim fitkom zároveň patrí k najvyhľadávanejším trendom, ktoré majitelia bytov nasledujú. Podiel ľudí pracujúcich z domu totiž rastie, s čím hneď stúpa aj počet bytov, kde sú zriadené kancelárie a ateliéry.

Zdroj: www.hookerfurniture.com


Fantázii sa medze, samozrejme, nekladú ani pri zariaďovaní voľnej izby. Pri hľadaní správnej možnosti, ako tento priestor využiť, nie je nutné riadiť sa len trendmi či dizajnérmi. Uplatniť môžete akýkoľvek nápad, ktorý premení prázdnu izbu na peknú, praktickú a zároveň funkčnú miestnosť.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.woodfloordoctor.com, www.exerciserig.com, www.nevillejohnson.co.uk, www.poshpethotel.com, www.homegallery.ie, www.hookerfurniture.com