Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 top interiérových trendov pre tohtoročnú jesennú sezónu

Napísal Róbert Bosák, 25.09.2019

Jesenná sezóna prináša pravidelne viaceré dizajnové novinky. S príchodom tohtoročnej jesene tak do našich interiérov opäť vstúpili nové, resp. staronové trendy. 5 z nich môže ulahodiť aj vášmu vkusu.

 

1. Hrejivé textílie z lesklého zamatu

Jesenné trendy sú hlavne o vytváraní optimistickej atmosféry, o súhre odtieňov a prírodných materiálov, o vnášaní tepla do miestností. O to sa výraznou mierou starajú aj hrejivé bytové textílie. Tým bude počas tohtoročnej jesene vládnuť hebký a prítulný zamat. Vďaka lesklému vzhľadu a hustejšej tkanine sa stáva praktickou a zároveň atraktívnou látkou. Jeho plusom je aj možnosť zaobstarať si ho v podobe rôznych textílií od závesov až po posteľnú bielizeň.

Zdroj: mundogilmore.com


2. Upokojujúce odtiene zemitých farieb

Jesenné spektrum farieb patrí k najpestrejším, čo zohľadňujú aj aktuálne trendy. Po hravých a hrejivých letných odtieňoch však na scénu prichádzajú umiernenejšie variácie, prevažne so zemitým nádychom. Pozornosť sa znova sústredí na okrovú, béžovú a kaki, ku ktorým sa po novom pridáva aj horčicová či vybrané kávové odtiene. Práve tie dokážu vytvoriť priam až upokojujúcu atmosféru, čo umocňuje aj ich schopnosť ladiť s prírodnými materiálmi.

Zdroj: blanche.ua 


3. Presvetlenie na škandinávsky spôsob

Kto sa nevyžíva v pestrosti a radšej uprednostní niečo jednoduché, ten možno nájde odpoveď v škandinávskom štýle. Obľúbený interiérový smer sa pohráva s kombináciami dominantnej bielej a prírodnej svetlohnedej zastúpenej v jednotlivých kusoch nábytku. Takéto spojenie je zárukou ľahko dosiahnuteľného presvetlenia priestoru, ktoré má priaznivý vplyv na vnútornú mikroklímu.

Zdroj: blog.manomano.co.uk


4. Hravé dekorácie z jesenných plodov

Medzi top jesennými trendmi sa pravidelne objavujú aj také, ktoré ovládajú interiérový dizajn skoro každý rok. V tomto prípade sa jedná o dekorácie z typických jesenných plodov, ktoré si môžete naaranžovať presne podľa vkusu. Možnosti sú otvorené dokorán, čiže stoly, poličky či parapety si môžete ozdobiť rôznymi orechovými a gaštanovými košíkmi, vázami so sušenými kvetmi aj veselými halloweenskými tekvicami.

Zdroj: diyprojects.com 


5. Ultra tenké závesné biokrby

Päticu jesenných trendov uzatvoríme biokrbmi. Tie síce zabodovali aj vlani, no aktuálne majú zaznamenať jeden z najlepších rokov. Výrobcovia totiž prišli s ešte tenšími a o niečo ľahšími závesnými modelmi, ktoré ponúkajú krajší estetický zážitok bez toho, aby bolo nutné minúť viac bioalkoholu. Takéto krby síce domácnosť nevyhrejú, no v bytoch, kde sa klasický kozub dať nemôže, sú zaujímavým oživením sychravých jesenných večerov.

Zdroj: beautyfires.com


Text: Róbert Bosák

Foto zdroj: irvinecompanyapartments.com, mundogilmore.com, blanche.ua, blog.manomano.co.uk, diyprojects.com, beautyfires.com