Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 tipov pre výber správneho bytového dizajnéra

Napísal Róbert Bosák, 11.02.2019

Kým jedných zariaďovanie domácnosti baví, iní sa takejto činnosti radi vyhnú. Služby bytového dizajnéra však prídu vhod v oboch prípadoch, samozrejme, za predpokladu, že oslovíte toho správneho.

 

Na trhu pôsobí mnoho ateliérov, ktoré sa zaoberajú aj bytovým dizajnom. Každý z návrhárov má svoj typický rukopis a dizajnu vybranej domácnosti dokáže vdýchnuť niečo svojské. Ak sa k tomu pridá profesionálny prístup, snahe o návrh bývania podľa vkusu, nestojí v ceste nič. Stačí vsadiť na užitočné tipy a osloviť toho, kto dokáže splniť vaše individuálne požiadavky.

Zdroj: www.damonliss.com 


1. Dajte si poradiť tými, čo majú dobré skúsenosti

 

Najlepšou vizitkou je vždy dobre odvedená práca, takže pokiaľ vaši najbližší chvália nejakého bytového dizajnéra na základe vlastných skúseností, potom sa ho zrejme naozaj oplatí osloviť. Obzvlášť, ak si výsledok jeho práce môžete naživo pozrieť v byte či dome u svojich známych a posúdiť, či spolupráca s ním prinesie presne to, čo hľadáte.

Zdroj: www.realhomes.com 


2. Neriaďte sa najlacnejšou ponukou na trhu

 

Za dobre odvedenú prácu sa v rámci svojich finančných možností oplatí priplatiť. Interiérový dizajn totiž nemeníte každý mesiac, takže ak chcete žiť v pohodlnom prostredí, kde sú zdravé a kvalitné materiály aj pozitívne vplývajúce farebné kombinácie, radšej priplaťte za dobrého dizajnéra schopného zabezpečiť vám takéto bývanie.

Zdroj: www.sqftinteriordesign.com 


3. Dobrý dizajnér by mal pracovať v dobrej firme

 

Skúsenosti a zvučné renomé sú na nezaplatenie, takže uvedený tip o neriadení sa najlacnejšou ponukou súvisí priamo s výberom dizajnéra, ktorý buď vedie svoj vlastný ateliér, alebo v ňom je aspoň zamestnaný. Práve práca v profesionálnom štúdiu mu pritiahne zákazníkov a získa si ich dôveru, nakoľko tí považujú profi ateliéry za garanciu kvality a seriózneho prístupu.

Zdroj: ericaleadesignstudios.com 


4. Hľadajte profesionála s priateľským prístupom

 

Aj keď zvučné renomé a profesionalita sú pri hľadaní človeka, ktorý odvedie kvalitnú prácu, smerodajné, stále nie sú všetkým. Väčšine zákazníkov záleží aj na vytvorení dobrej atmosféry počas spolupráce. S bytovým dizajnérom sa budete musieť stretnúť niekoľkokrát, pričom celá spolupráca môže trvať aj pár týždňov, takže v osobe dizajnéra chcete určite vidieť aj priateľa, ktorému môžete dôverovať a cítiť sa v jeho prítomnosti uvoľnene.

Zdroj: www.elvila.ro


5. Otestujte znalosti a prehľad daného dizajnéra

 

To, či ste sa oslovili správneho človeka, vám ukáže aj jeho prehľad a bohaté znalosti o nových trendoch, využívaných materiáloch aj prvkoch prichádzajúcich na scénu. Tie si otestujte hneď pri úvodných stretnutiach, kedy budete dizajnérovi predkladať svoju predstavu. Opýtajte sa na rôzne novinky, na spôsoby kombinovania jednotlivých štýlov aj na to, čo letelo v posledných rokoch.

Zdroj: lvluxhome.net 


Ešte jeden tip na záver: Pri dohadovaní spolupráce s bytovým dizajnérom buďte pripravení. Majte svoju predstavu o tom, ako má byť domácnosť navrhnutá. Aj keď si necháte poradiť, nenechajte si diktovať celkovú podobu návrhu dizajnérom. Nech je nová domácnosť odrazom vašich predstáv o útulnom bývaní.  

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.mydomaine.co.uk, www.damonliss.com, www.realhomes.com, www.sqftinteriordesign.com, ericaleadesignstudios.com, www.elvila.ro, lvluxhome.net