Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 šikovných noviniek do domácností z januárových veľtrhov

Napísal Róbert Bosák, 01.02.2019

Úvodný mesiac roka je za nami a s ním aj zopár veľtrhov, na ktorých predstavili horúce novinky do domácností. Na trh tak v najbližšom čase zavíta ďalší zaujímavý sortiment, ktorý sa postará o skrášlenie a zútulnenie našich príbytkov.

 

Pestrý program januárových veľtrhov odhalil viacero nových trendov, ktoré budú počas tohto roka hýbať zariaďovaním našich príbytkov. Spotrebitelia si tak čoskoro budú môcť zadovážiť viaceré novinky, ktoré im môžu oživiť bývanie a zjednodušiť celkové fungovanie domácnosti. V hre sú opäť výkonné smart spotrebiče, elegantný nábytok aj praktické bytové doplnky.

 

Novinky z technologického veľtrhu CES 2019 v Las Vegas

 

Štartuje éra nových 8K televízorov – Na jednom z najväčších technologických veľtrhov boli aj tento rok predstavené viaceré hity z oblasti televízorov. Najväčšie očakávania vzbudzovali práve televízory s rozlíšením 8K. Zaujímavé modely tohto druhu predstavila firma Samsung. Výsledkom sú nové smart QLED televízory s uhlopriečkou do 98 palcov, ktoré vďaka účasti Apple na ich výrobe využívajú aplikácie iTunesAirplay2. Na trh majú byť uvedené na jar.

Zdroj: www.twice.com 


Opäť zabodovali inteligentné zrkadlá – Smart technológie neobchádzajú ani výrobu zrkadiel. Jedným takým sa tento rok zaskvela firma Capstone, ktorá prišla s modelom schopným riadiť celú domácnosť. Plusom je možnosť ovládania hlasom, resp. hlasovými povelmi. Tým aspoň predídete zašpineniu zrkadla, ktoré tak bude môcť spĺňať aj klasický účel, pre ktorý sa zrkadlá vyrábajú.

Zdroj: www.digitaltrends.com 


Novinky z nábytkárskeho veľtrhu IMM Cologne 2019 v Kolíne nad Rýnom

 

Trendom je rastúci nábytok do detských izieb – Na tohtoročnom veľtrhu sa rastúci nábytok vyskytoval o niečo viac ako v minulých rokoch. Zabodovať sa ním pokúsila aj firma MOLL, ktorá okrem iného predstavila set Champion Express. Ide o súpravu stola a stoličky pre deti, pričom obidva modely spadajú do kategórie rastúceho nábytku, ktorého výška sa dá upraviť podľa potrieb užívateľa.

Zdroj: moll-funktion.com 


Do módy prichádzajú flexibilné svietidlá – Vhodným doplnkom k sade Champion Express môže byť napríklad svietidlo Flexlight. Ide o kinetickú stolnú lampu do detských izieb, ktorá má robiť maximum pre ochranu očí dieťaťa. O to sa stará jemné biele svetlo, ktoré je možné nastaviť na niekoľko úrovní podľa potreby. Lampa zároveň funguje aj ako USB nabíjačka na mobil.

Zdroj: parkav.ru 


Tónované zrkadlové skrinky do kúpeľne – Poslednou z 5 predstavených noviniek je štýlová zrkadlová skrinka do kúpeľne od firmy Burgbad. O jej návrh sa postaral dizajnér Stefan Diez so svojim citom pre jednoduchosť. Pri modeli tejto skrinky sa pohral s tónovaným sklom, ku ktorému doladil hliníkový rám. Aj vďaka nemu sa dá skrinka montovať netradične na tapety alebo obkladačky.

Zdroj: www.interiordesign.net


Text: Róbert Bosák

Foto: mydesignagenda.com, www.twice.com, www.digitaltrends.com, moll-funktion.com, parkav.ru, www.interiordesign.net