Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 rýchlych inšpirácií na veľkonočnú výzdobu exteriéru

Napísal Róbert Bosák, 29.03.2018

Počasie sa v posledných dňoch trochu umúdrilo a všetko nasvedčuje tomu, že cez Veľkú noc si budeme môcť užiť aj záhradu. Tú nám môžu aj tento rok zdobiť pekné sviatočné dekorácie, pri ktorých si prídu na svoje milovníci tradícií aj moderného dizajnu.


Či si už veľkonočné dekorácie kupujete alebo uprednostňujete vlastné aranžmány, nápadov na rýchle a jednoduché dekorovanie exteriérov je nespočetne veľa. Niekoľko štýlových inšpirácií spojených s nenáročnými, no o to viac pôsobivými druhmi výzdoby vám prinášame aj my.


Farebný veniec na dvere – Bez veľkonočného venčeka plného vajíčok, prútikov a mašlí by sa mnohým z nás výzdoba nerátala. Najlepšie vynikne, ak je plný farieb a rôznych prvkov, no len ak nebude pôsobiť príliš gýčovo či extravagantne, čo by pokazilo jeho tradičný nádych.

Zdroj: www.pinterest.com


Maľované vajíčka v tráve – Kraslice sú najtypickejšou veľkonočnou dekoráciou, ktorá by nemala chýbať u žiadneho záhradkára milujúceho tradičnú výzdobu. V mnohých regiónoch je stále zvykom rozhádzať ich vonku na trávnik, čo má symbolizovať jarnú hojnosť a príchod bohatstva do domu.

Zdroj: www.wmn.hu


Veľkonočný stromček – Možností, ako pri výzdobe exteriérov využiť kraslice, je oveľa viac. Zo susedného Rakúska k nám už dávnejšie prišiel zvyk ozdobovať veľkonočný stromček. Ten na rozdiel od toho vianočného nemá svetielka, len desiatky farebných vajíčok podľa veľkosti stromu a ochoty majiteľa spraviť si čo najbohatšiu výzdobu.

Zdroj: www.wikipedia.org


Vlastný veľkonočný mix – Ak patríte k zástancom originálnych dekorácií z vlastnej dielne, môžete vyskúšať tzv. veľkonočný mix. Ten nevyžaduje nič špeciálne, iba spojenie niekoľkých prvkov so živými, prinajhoršom umelými rastlinkami. Vzhľadom na súčasné obdobie nájdete napríklad snežienky, ku ktorým môžete skombinovať kraslice alebo umelé zvieratká.

Zdroj: www.pinterest.com


Miniatúrna záhradka – Náročnejšie typy sa určite potešia z možnosti naaranžovať si vlastnú minizáhradku. Tú si zhotovíte napríklad v prútenom košíku, kde umiestnite mach, šišky alebo trochu zelene, ktorá vám poslúži ako výstuž. Do nej zakomponujete rozličné kúpené doplnky s motívom jari.

Zdroj: www.meresideatplay.org


Kto miluje tradície, ten si zrejme potrpí na svoju typickú každoročnú výzdobu. Tí, ktorí sa radi obklopujú novými dekoráciami, no zatiaľ sú bez nápadov, sa môžu inšpirovať našimi tipmi. Všetky z nich si pripravíte rýchlo a jednoducho, pričom vás nebudú stáť veľa peňazí ani času.  


Text: Róbert Bosák

Foto: www.pinterest.com, www.wmn.hu, www.wikipedia.org, www.meresideatplay.org