Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 letných trendy dekorácií s príchuťou ovocia

Napísal Róbert Bosák, 30.06.2018

Svieže a šťavnaté ovocie vám počas leta nemusí hladiť iba chuťové poháriky. Využiť sa dá aj v podobe originálnych dekorácií, ktoré oživia jednotlivé miestnosti, či už v podobe živého naaranžovaného ovocia alebo ako umelé doplnky v štýle plodov zeme.

 

Trendy v oblasti bytových doplnkov sa síce neustále menia, no dekorácie s príchuťou ovocia patria k najobľúbenejším už niekoľko rokov za sebou. Inak to nebude ani počas momentálnej letnej sezóny, ktorú opäť ovládnu pestré farby a vkusné motívy. 5 trendov schopných vniesť do domácností pravú exotickú atmosféru možno chytí za srdce aj vaše dizajnérske cítenie.  

 

1. Naaranžované šťavnaté taniere s ovocím – Najľahší spôsob, ako si domácnosť ozdobiť ovocím, je využiť plody so záhrady, resp. z obchodu. Vďaka nim si naaranžujete taniere plné ovocia, ktoré vám nielen skrášlia, ale hlavne rozvoňajú celý byt. Problémom týchto dekorácií je však ich krátka životnosť, takže repertoár doplnkov si budete musieť pravidelne obmieňať.

Zdroj: www.pinterest.com 


2. Jednoduché figúrky z melónov a citrusov – Pri aranžovaní zo živého ovocia ešte chvíľu ostaneme, pretože niektoré druhy ovocia nám ponúkajú široké možnosti na ich spracovanie. Platí to najmä v prípade melónov a citrusov, ktoré sa dajú vymodelovať do podoby rôznych postavičiek alebo zvieratiek.

Zdroj: www.wedandbeyond.com 


3. Na scénu sa vracajú ananásové dekorácie – V exotických krajinách si bez prítomnosti ananásov vie predstaviť život iba malá hŕstka domácností. Tí ostatní ho využívajú na prípravu jedál aj na výzdobu príbytkov. Vo forme svietnikov, vázičiek či závesných dekorácií sa stále častejšie objavuje aj u nás, kde už zažil jeden boom a ten sa podľa odborníkov opäť zopakuje.

Zdroj: www.youtube.com 


4. Posteľné obliečky s exotickými motívmi – Okrem kreatívnych dekorácií sa dajú ovocné motívy uplatniť aj v podobe praktických doplnkov. Obľúbená je posteľná bielizeň so vzormi exotických plodov, ktorá sa už dávno nevyužíva len v detských izbách. Stále častejšie po nej siahajú aj dospeláci, ktorí chcú vdýchnuť svojej spálni trochu hravosti a kreativity.

Zdroj: 3dbeddingsets.blogspot.com 


5. Svieže tapety do moderných domácností – Ešte väčší zásah do atmosféry v domácnosti zaistia vzorované tapety na stenu. S tými však opatrne, pretože po umiestnení tohto doplnku sa ocitnete v úplne inom prostredí. Predajcovia však nešetria pravidelným dopĺňaním ponuky, takže pri kúpe nájdete aj tapety s menej výrazným či dokonca monotónnejším akcentom.

Zdroj: newwalls.as-creation.com 


Využitie ovocných dekorácií má pre atmosféru v bytoch a domoch obrovský prínos. Nielenže rozožiaria jednotlivé miestnosti a vnesú do nich poriadnu porciu pestrosti, takisto sa postarajú aj o pozitívny vplyv na obyvateľov. Nehovoriac o ich originalite a skvelej schopnosti zladiť sa s akýmikoľvek inými doplnkami bez ohľadu na ich dizajnové prevedenie.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: 3dbeddingsets.blogspot.com, www.pinterest.com, www.wedandbeyond.com, www.youtube.com, newwalls.as-creation.com