Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

4 jednoduché triky, ako zmeniť obraz kúpeľne

Napísal Róbert Bosák, 12.11.2018

Stačia 4 jednoduché triky a vaša kúpeľňa sa môže obliecť do celkom nových šiat. Nič zložité, stačí vsadiť na štýlové doplnky alebo metódy zdobenia a vedieť sa pohrať s ich zakomponovaním do priestoru.

 

Mnohí z nás si mylne nahovárajú, že k premene kúpeľne na novšiu, krajšiu a originálnejšiu potrebujeme prehnane vysoké investície. V niektorých prípadoch to ale neplatí a na zútulnenie tejto miestnosti nám postačí kreativita, vynaliezavosť a z nich vyplývajúcich pár trikov, ktoré dokážeme uskutočniť aj s menším kapitálom.

Zdroj: www.houseofhome.com.au

 

1. Montáž umývadla z kaleného skla – V kategórii dizajnové umývadlá nesmú chýbať tie z kaleného skla. Ich vzhľad disponuje značnou umeleckou hodnotou, ktorá sa prejavuje vo forme abstraktných motívov od výmyslu sveta. Variabilita a exkluzívny dizajn však zďaleka nie sú jediným, čo robí tieto umývadlá populárnymi. Samotné kalené sklo je totiž zárukou kvality a praktického úžitku.

Zdroj: obkladyakoupelny.cz 


2. Kúpa originálnej kamennej vane – V rámci výberu sanity do kúpeľne, ktorá má získať novú tvár, môžete vsadiť aj na kamennú vaňu, ktorá nie je len monotónnym kusom kameňa. Exkluzívny doplnok vdýchne celej kúpeľni druhý dych, a to vďaka originálnemu žilkovaniu, kresbám či štruktúre jednotlivých modelov vyrábaných z najlepších materiálov ako travertín, mramor, čadič alebo jaspis.

Zdroj: www.lejdy.cz 


3. Prítomnosť drevených prvkov – Ak bola reč o novom umývadle alebo vani, môžeme spomenúť aj tie z dreva. Takéto prvky sú síce v slovenských kúpeľniach ojedinelé, no o to viac sa stávajú spôsobom, ako zmeniť dojem kúpeľne na útulnejší a hrejivejší. Drevo sa do tejto miestnosti môže dostať aj inak, a to v podobe nábytku alebo hoci len malých dekorácií.

Zdroj: housely.com


4. Benátsky alebo marocký štuk – Uskutočniť posledný z trikov je trochu náročnejší ako tie vyššie spomenuté. Štuk na benátsky či marocký štýl totiž vyžaduje aplikáciu prostredníctvom špeciálnych pomôcok a presnej aplikačnej metódy. Výsledkom môžu byť rôzne podoby akejsi mramorovej steny vo viacerých lesklých či satén imitujúcich efektoch podľa potreby.

Zdroj: www.nedokonale.cz 


Trikov na rýchlu a lacnú premenu kúpeľňe je, samozrejme, omnoho viac. Na mnohé skvelé nápady možno prídete aj sami, stačí sa nechať inšpirovať časopismi, webovými stránkami či rôznymi výstavami. S trochou fantázie napokon zmeníte kúpeľňu na nepoznanie bez toho, aby vás čakali obrovské a finančne náročné rekonštrukcie.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.pgrupo.cz, www.houseofhome.com.au, obkladyakoupelny.cz, www.lejdy.cz, housely.com, www.nedokonale.cz