Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

3 horúce novinky zo sveta domácich spotrebičov

Napísal Róbert Bosák, 11.07.2018

Poprední výrobcovia domácich spotrebičov poslali alebo v najbližšom období pošlú na trh ďalšie pokrokové zariadenia. 3 z nich boli pred nedávnom predstavené ako unikátni praktickí pomocníci schopní oslniť dizajnom, funkciami aj životnosťou.  

 

1. Prenosný plnoautomatický kávovar do batožiny

 

Deň bez kávy nie je pre vášnivých kávičkárov plnohodnotným, a tak sa do predaja dostávajú ďalšie nové kávovary, ktoré majú majiteľom spraviť tento pôžitok ešte lepším. Príkladom je plnoautomatický kávovar CEG 5301 X, ktorý je výborným pomocníkom na prípravu kávy z mletých zrniek. Výrobcovia ho navrhli s výškou 30 cm a váhou necelých 9 kg, vďaka čomu si ho ľahko schováte aj do batožiny.

Zdroj: www.bekoshop.sk 


Zdroj: www.bekoshop.sk 


2. Mobilná rúra na pečenie so solárnym pohonom

 

O bezproblémovom prenášaní a využití pri cestovaní môže byť reč aj v prípade rúry GoSun Fusion. Ide o kombinovanú solárno-elektrickú rúru na pečenie, ktorá vám pomôže s rýchlou a zdravou prípravou jedla v záhradách, na cestách aj na dovolenkách. Vďaka 2 parabolickým solárnym panelom ušetrí dosť energie a čo je najlepšie, pečenie trvá približne rovnakú dobu ako v bežnej rúre.

Zdroj: www.digitaltrends.com


Zdroj: www.thecoolector.com


3. Nový OLED televízor s umelou inteligenciou

 

Medzi top 3 spotrebiče tohto leta sa dostal aj jeden z najnovších modelov televízorov, ktorým je OLED LG C8 využívajúci umelú inteligenciu, čo z neho robí televízor budúcich generácií. Za zmienku stojí aj minimálna šírka, vďaka čomu okamžite nadobudnete pocit, že pozeráte na kinematografické plátno. Spolu s dokonalým zvukom a kryštálovo čistým obrazom je priam skvelou ukážkou toho, aký pokrok v tejto oblasti začína prichádzať do predaja.

Zdroj:www.cnet.com

 

Zdroj: www.pocket-lint.com


Každá z predstavených noviniek je spestrením súčasného trhu a prináša naň dostatok inovácie vedúcej k efektívnejšiemu využívaniu jednotlivých spotrebičov. Napriek tomu, že práve táto trojka sa dá zaradiť medzi najhorúcejšie letné hity, jedná sa len o zlomok toho, čo výrobcovia posielajú alebo v najbližších týždňoch pošlú na trh.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.bekoshop.sk, www.digitaltrends.com, www.thecoolector.com, www.cnet.com, www.pocket-lint.com