Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

10 najprívetivejších svetových miest pre cudzincov za rok 2021

Napísal Róbert Bosák, 14.12.2021

Vyššie platy, dostupnosť bývania, dynamický pracovný trh či ústretovosť domácich. To sú len niektoré kritériá, ktoré lákajú do vybraných miest vo svete ľudí z rôznych kútov planéty. Tie najpríťažlivejšie z nich sa opäť objavili v rebríčku najprívetivejších miest pre cudzincov.  

 

S novým rebríčkom Expat Insider prišiel už tradične portál InterNations. Ten opäť priniesol prehľad svetových miest, ktoré boli vyhodnotené ako najprívetivejšie mestá pre cudzincov za rok 2021. Do hodnotenia bolo zapojených až 57 miest. Analytici pri každom z nich sledovali viaceré kritériá súvisiace s pracovnými a životnými podmienkami, ktoré sú v daných mestách vytvorené pre cudzincov.

Zdroj: kayak.com

 

Najprívetivejším mestom pre cudzincov je Kuala Lumpur

 

Viac ako 12 000 respondentov, ktorí sa zúčastnili tvorby rebríčka za rok 2021, vyhodnotilo ako mesto s najlepšími podmienkami pre cudzincov práve malajskú metropolu. Tá sa dostala na prvé miesto najmä vďaka kvalitnej zdravotnej starostlivosti a dobrým podmienkam na trhu s prácou. Plusom sú aj nižšie náklady na život ako v mestách Malaga alebo Dubaj, ktoré sa dostali do najlepšej trojky.

Zdroj: thecrazytourist.com

 

Vo vedúcej desiatke rebríčka sa objavila aj česká metropola

 

Mestá strednej a východnej Európy sa na popredné miesta v takomto rebríčku dostávajú len výnimočne. Tento rok sa to podarilo Prahe. Česká metropola sa prekvapujúco umiestnila na 7. priečke, čím doplnila 4-členný zoznam európskych zástupcov v TOP 10. Okrem Prahy sa do TOP 10 dostal aj švajčiarsky Bazilej a španielske mestá Madrid s Malagou. Južanská krajina je vôbec jediným štátom, ktorý má v prvej desiatke až 2 zástupcov.

Zdroj: 3dprintingindustry.com

 

10 najprívetivejších svetových miest pre cudzincov za rok 2021:

 

1. Kuala Lumpur (Malajzia)

6. Ho Či Minovo mesto (Vietnam)

2. Malaga (Španielsko)

7. Praha (Česká republika)

3. Dubaj (SAE)

8. Mexico City (Mexiko)

4. Sydney (Austrália)

9. Bazilej (Švajčiarsko)

5. Singapur

10. Madrid (Španielsko)

Zdroj: internations.org

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: internations.org

Zdroj foto: kayak.com, thecrazytourist.com, 3dprintingindustry.com