Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

10 najlepších letísk sveta za rok 2021

Napísal Róbert Bosák, 13.08.2021

Kvalita, bezpečnosť a vybavenie svetových letísk sú pravidelne hodnotené vo viacerých odborných štúdiách. Jednu z nich každoročne spracováva aj spoločnosť Skytrax, ktorá pravidelne zostavuje rebríček najlepších letísk sveta.

 

Spoločnosť Skytrax zostavila poradie najlepších letísk sveta aj tento rok. Aktuálny rebríček následne pred niekoľkými dňami oficiálne predstavila aj verejnosti, ktorá ho môže využívať ako pomôcku pri lietaní svetom. Rebríček je pre pasažierov užitočný o to viac, že v porovnaní s predošlými rokmi sa v ňom udialo viacero zmien vrátane zmeny na vedúcej pozícii.

Hamad International Airport, Zdroj: besix.com

 

Najlepšie letisko na svete je v Katare

 

O zmenu na vedúcej pozícii sa postaralo letisko Hamad International Airport v katarskej Dauhe. To podľa autorov tohtoročného rebríčka spĺňa kritériá hodnotiace kvalitu, komfort a vybavenie letiska a jeho terminálov zo všetkých hodnotených letísk najviac. V hodnotení obstálo lepšie aj ako dlhoročný líder Singapur-Changi. Práve toto singapurské letisko bolo najlepším na svete od roku 2013 do roku 2020.

Hamad International Airport, Zdroj: worldairlinenews.com

 

Najviac letísk v TOP 10 má Japonsko

 

Letisko Singapur-Changi sa po opakovaných prvenstvách prepadlo až na 3. pozíciu. Okrem nového katarského víťaza ho dokázalo predbehnúť aj Haneda Airport z japonského Tokia. To je iba jedným z trojice japonských letísk, ktoré sa v rebríčku za rok 2021 ocitli vo vedúcej desiatke. Japonsko sa tak z hľadiska počtu letísk na najvyšších pozíciách stalo najúspešnejšou krajinou, Ázia zas najúspešnejším regiónom.

Haneda Airport, Zdroj: airport-technology.com

 

10 najlepších letísk na svete (2021):

 

1. Hamad (Dauha, Katar)

6. Flughafen München (Mníchov, Nemecko)

2. Haneda (Tokio, Japonsko)

7. Zürich Airport (Zürich, Švajčiarsko)

3. Changi (Singapur)

8. Heathrow (Londýn, Veľká Británia)

4. Inčchon Airport (Inčchon, Južná Kórea)

9. Kansai Airport (Kansai, Japonsko)

5. Narita Airport (Narita, Japonsko)

10. Chek Lap Kok Airport (Hongkong)

Zdroj: www.worldairportawards.com

 

Výsledky rebríčka boli zostavené na základe názorov a vyjadrení respondentov z viac ako 100 krajín sveta. V rámci hodnotenia jednotlivých letísk sa zohľadnilo až 50 kategórií, na základe ktorých sa určilo konečné poradie.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.worldairportawards.com

Zdroj foto: besix.com, worldairlinenews.com, airport-technology.com