Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

10 dôvodov, prečo bývať na Orave

Napísal Róbert Bosák, 30.09.2016

Orava patrí k najpríťažlivejším miestam Slovenska a ročne ju navštívia tisíce domácich aj zahraničných návštevníkov. Miestni však vedia, že ich región nie je len o dovolenkách a existuje mnoho dôvodov, prečo sa tu oplatí žiť. A my vám teraz ukážeme 10 z nich.

 

1.Nehnuteľnosti sa predávajú za dobrú cenu – Orava nikdy nepatrila k drahým lokalitám a tento štatút si drží dodnes. Či už ide o predaj bytov, domov alebo komerčných priestorov, kupujúci natrafia na primerané ceny, ktoré nie sú o nič drahšie ako v iných krajoch.

Zdroj: www.orava-liptov.sk

 

2.Lacné staré domy vhodné ako rekreačné sídla – V dedinkách ukrytých pod lesmi od Tvrdošína po Námestovo nájdeme staré domčeky, ktoré čakajú na kupujúcich. Ceny od 10 až 12 000€ lákajú mnohých, ktorí si chcú tieto objekty prestavať na skromné rekreačné sídla.

 

3.Bohatá ponuka zrekonštruovaných bytov – Okresné mestá na Orave sa môžu pochváliť aj bohatou ponukou zrekonštruovaných bytov určených na prenájom. 3-izbový byt v centre okresných miest vám prenajmú aj za 300€, čo určite stojí za pozornosť.

 

4.Priateľskí ľudia a spoločenská atmosféra – Dobré podmienky na bývanie sa nespájajú len s kvalitou nehnuteľnosti, občianskou vybavenosťou a pracovnými možnosťami. Svoju úlohu na tom zohráva spoločenská atmosféra, susedia a medziľudské vzťahy. V prípade Oravy máte šťastie, pretože vo väčšine prípadov tu vládnu dobré pomery a ľudia sú otvorení a priateľskí.

Zdroj: www.tvrdosin.sk

 

5.Ideálna poloha regiónu – Z jednej strany Tatry, z druhej prosperujúca Žilina a smerom na sever vás čaká Poľsko. Máloktorý domáci región sa môže pochváliť lepšou polohou, ktorá mu umožní obdarovať svojich obyvateľov viacerými výhodami.

 

6.Dobré dopravné spojenie – S ideálnou polohou súvisí aj dobré dopravné spojenie, takže na Orave bude cestovanie rýchle a komfortné. Dostatok regionálnych vlakových aj autobusových spojov dopĺňa aj neďaleká diaľnica D1 do Bratislavy.

 

7.Za nákupom do Poľska je to len kúsok – Ľudia z Oravy radi nakupujú v Poľsku, ktoré je vzdialené len pár kilometrov. Široká ponuka produktov od výmyslu sveta a hlavne nižšie ceny sú dostatočným lákadlom a ani s tou kvalitou to nie je až také zlé, ako to prezentujú médiá.

Zdroj: www.destinacie.sk

 

8.Atraktívna príroda na každom rohu – Najväčším lákadlom Oravy je fascinujúca príroda, ktorá vás obklopuje zo všetkých strán. Lesy, lúky a vodné zdroje sú neoddeliteľnou súčasťou života v tomto kraji.

 

9.Vynikajúce podmienky pre šport a kultúru –  Prírodné krásy sú takisto zárukou skvelých podmienok pre šport. Turistiku, cyklistiku, plávanie a zimné lyžovačky ešte dopĺňajú kultúrne možnosti. V regióne totiž nájdeme viacero architektonických krás, múzeá a nezabúdajme ani na Oravský zámok. 

 

10.Na Orave bije pravé slovenské srdce – Vraví sa, že srdcom krajiny je Banská Bystrica a okolie. Na Orave však vedia, kde bijú práve slovenské srdcia a ako majú skutoční patrioti nažívať a aj vďaka tomu je tento očarujúci región jedným z najlepších miest na bývanie.

Zdroj: muzeum.zuberec.sk

 

Text : Róbert Bosák

Foto : orava-liptov.sk, tvrdosin.sk, destinacie.sk, muzeum.zuberec.sk