Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Útulné vajce, ktoré chce byť kanceláriou budúcnosti

Napísal Róbert Bosák, 23.11.2016

Súkromie, dostatok priestoru, príjemná atmosféra aj zdravé vnútorné prostredie. To všetko sú atribúty komfortnej kancelárie, ktorá nám poskytne podmienky na podávanie vysokých pracovných výkonov.  Kancelárie budúcnosti však môžu vyzerať úplne inak, ako ich poznáme dnes.

 

Ak sa medzi dizajnérmi hľadajú nejaké nové riešenia, ako zvýšiť celkovú kvalitatívnu stránku kancelárií, potom je skvelým príkladom pokroku práve projekt Greenpod. Ide o futuristický návrh, ktorý vytvorila spoločnosť Neste snažiaca sa o inováciu v oblasti zariadenia interiérov. Výsledkom ich práce je okrem iného aj návrh tohto špeciálneho administratívneho priestoru.

Zdroj: www.youtube.com

 

Aké budú kancelárie budúcnosti ?

 

Aj keď vzhľad a praktická stránka súčasných kancelárií napreduje, nie vždy dokážu spĺňať kvalitatívne nároky. Vzhľadom na to vzniká otázka, aké by mali byť kancelárie budúcnosti a čo všetko by mali svojim užívateľom poskytnúť. Jednu z možností prináša práve spoločnosť Neste prichádzajúca s návrhom, ktorý by do realizácie takýchto priestorov mohol prehovoriť.

 

Vajce z obnoviteľných materiálov

 

V prípade projektu Greenpod nejde o to, či budú priestory veľké a honosné. Účel ich návrhu je čisto praktický, pričom zároveň má prispievať k trvalo udržateľnému rozvoju. Na základe toho vyzerá celý objekt ako malé vajce pre dvoch až troch ľudí, ktoré sa podľa autorov návrhu môže umiestniť kdekoľvek, aj v parku. Jeho konštrukcia z obnoviteľných materiálov ho totiž robí ekologickým objektom, ktorého realizácia nemá žiadny negatívny dopad na prostredie.

 

V interiéri upúta projekcia prostredia  

 

Autori špeciálneho kancelárskeho priestoru myslia hlavne na samotných užívateľov, ktorí by v interiéri mali nájsť úplný pokoj. K lepšej koncentrácii prispieva hlavne projekcia zvoleného prostredia na stenách objektu. Zimná krajina, exotická pláž, zelené lesy alebo čokoľvek iné môže vytvárať atmosféru miestnosti. K tomu ešte dobrá hudba, ktorá by hrala z reproduktorov navrhnutých podľa akustických pravidiel priaznivého vplyvu na človeka a kancelária budúcnosti je na svete.

Zdroj: www.businessinsider.com

 

Nápad, ktorý spoločnosť Neste predstavila ešte pred pár mesiacmi, pôsobí pokrokovo. Jeho problém však je, že pre veľké korporácie, ktoré zamestnávajú veľké masy ľudí, nič nerieši. Greenpod je skôr víziou, ako poskytnúť pokojné prostredie na prácu malým podnikateľom.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : youtube.com, businessinsider.com