Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Do konca januára skončia tri predajne Carrefouru a Hypernovy

Napísal Róbert Bosák, 02.01.2018

Kým bytový a kancelársky sektor prežije prvé dni nového roku v pokoji, na retailovom trhu bude rušno počas celého januára. V Bratislave, Pezinku a Poprade totiž zažijeme hneď tri rozlúčky popredných obchodných reťazcov.

 

Niektoré reťazce vstupujú do nového roka expanziou, rozširovaním a zvyšovaním investícií, iné čaká sťahovanie a odchod z vybraných lokalít. U nás sa to týka spoločností CarrefourHypernova, ktoré zatvárajú niektoré zo slovenských pobočiek. Stať sa tak má najneskôr do konca januára a to vrátane všetkých prác spojených s uzatvorením a vysťahovaním predajní.

 

Carrefour to v Poluse definitívne balí

 

Nebola to len rastúca konkurencia a nepriaznivé výsledky, ktoré viedli Carrefour k odchodu z bratislavského Polusu. Ten sa začal chystať už pred mesiacmi, kedy sa výrazne zúžila ponuka  predávaného sortimentu. Odchod dlhoročného člena jedného z najstarších obchodných centier v hlavnom meste však dokonali až na Silvestra, po 17 rokoch pôsobenia v Poluse.

Zdroj: energetickecertifikaty.sk

 

Hypernova končí v ďalších 2 mestách

 

V prípade rušenia predajní Hypernovy nejde o žiadnu nečakanú novinku. Skôr než sa vedenie spoločnosti Terno, ktorá spravuje sieť Hypernova, rozhodlo pre zatvorenie predajní v Pezinku a Poprade, zrušilo 18 predajní pod touto značkou. Po januárovom zatvorení ďalších obchodov tak na Slovensku ostanú posledné dve Hypernovy v Prešove a v Považskej Bystrici.

 

Pezinok – Posledným predajným dňom bude 14.január, no do konca mesiaca sa ešte budú vykonávať práce spojené so zatvorením prevádzky, ktorú má nahradiť nový reťazec.

Zdroj: panels.kingspan.in

 

Poprad – Jedna z posledných dvoch predajní Hypernovy na východe končí presne 31.januára. 23 zamestnancov dostane možnosť pracovať na iných miestach alebo sa s nimi pomer ukončí.

Zdroj: panels.kingspan.in

 

Po zatvorení vyššie uvedených prevádzok na trhu neostane voľný priestor. Na ich miesto sa chystajú ďalší predajcovia, ktorí chcú skúsiť šťastie a ukázať spotrebiteľom, že dokážu byť flexibilnými reťazcami schopnými splniť ich nároky na nakupovanie.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: retazce.wordpress.com, energetickecertifikaty.sk, panels.kingspan.in