Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Slamené domy otvárajú po druhýkrát svoje dvere

Napísal Róbert Bosák, 03.10.2017

Priaznivci slamených domov si prídu v sobotu 7.októbra znova na svoje. Vo viacerých slovenských lokalitách súčasne prebehne 2.ročník podujatia Deň otvorených slamených domov, ktorý verejnosti priblíži charakter týchto ekologických príbytkov. 

 

Domy budované zo slamy si aj tento rok vypýtali deň, kedy sa aspoň na chvíľu stanú centrom pozornosti. 7.októbra totiž prebehne v poradí druhý ročník akcie Deň otvorených slamených domov, ktorá umožní verejnosti osobnú prehliadku týchto príbytkov v priamom prenose. Celé podujatie má na starosti občianske združenie ArTUR-trvalo udržateľná architektúra, ktoré opäť zastreší prípravu aj samotný priebeh.

Zdroj: ozartur.sk

 

Slamené domy z celého Slovenska ukážu svoju krásu

 

Podobne ako minulý rok, aj tentoraz budú návštevníkom otvorené brány obývaných domov na viacerých miestach. Hostia si budú môcť pozrieť rôzne objekty, pričom každý z nich im ukáže krásu a charakter tohto typu príbytkov. Vybrať si môžu ktorýkoľvek z predstavených domov, ktoré ako ukážkové objekty postupne  pribúdajú do príslušnej databázy.

Zdroj: aktualne.cz

 

Pre návštevníkov bude k dispozícii ekocentrum aj kupola

 

Okrem prehliadky jednotlivých domov je súčasťou podujatia aj otvorenie ekocentra a kupoly, ktoré sú tiež prevádzkované pod záštitou OZ ArTUR-trvalo udržateľná architektúra. Tie budú k dispozícii v dedinke Hrubý Šúr, kde sa verejnosť oboznámi s pozitívami slamy ako  materiálu aj s podstatou samotných realizačných postupov. Špeciálnym bonusom má byť aj niekoľkometrová výstava poukazujúca na techniky slameného stavania doma aj v zahraničí.

Zdroj: ozartur.sk

 

Netradičné podujatie venované slameným domom štartuje už o niekoľko dní. Objekty začnú vítať prvých hostí, ktorí si objednali obhliadku vopred na www.slamenedomy.ozartur.sk, už od 9:00. Podujatie potrvá celý deň, takže návštevníci si stihnú užiť šarm týchto eko príbytkov v plnej paráde. 

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : www.ozartur.sk

Foto : zelenarchitektura.sk, aktualne.cz, ozartur.sk