Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Sídlo NBS rozsvietili hashtagy odkazujúce na prevenciu proti koronavírusu

Napísal Róbert Bosák, 23.03.2020

Bratislavčania sa už nebudú stretávať s najvyhľadávanejšími hashtagmi odkazujúcimi na koronavírus len prostredníctvom Instagramu. Vybrané heslá súvisiace s prevenciou proti nákaze sa na nich budú „valiť“ aj z budovy Národnej banky Slovenska.

 

Centrála NBS už síce nie je najvyššou bratislavskou budovou, no s výškou 111 m je naďalej dominantou hlavného mesta, ktorá priťahuje pohľady tisícok ľudí. Práve to využilo vedenie NBS k podpore prevencie proti šíreniu epidémie. Na priečelie centrály nechalo nainštalovať svetelnú platformu, ktorá bude po večeroch oslovovať Bratislavčanov vysvietenými heslami.

 

Solidarita aj podpora pri prevencii

 

Nie je to po prvýkrát, čo NBS komunikuje s Bratislavčanmi prostredníctvom takto osvetlenej budovy. V tomto prípade ale k tomuto kroku pristúpila v rámci možnosti využívania svetelnej platformy  pri mimoriadnych situáciách. Dôvodom je vraj spomínaná podpora prevencie proti šíreniu koronavírusu, ako aj vyjadrenie solidarity zo strany vedenia NBS so všetkými, ktorých sa epidémia týka. 


Všetky aktuálne informácie o koronavíruse nájdete na špeciálnej stránke portálu Aktuality.sk

 

Svetelné hashtagy na budove NBS:

 

#solidarita

#somDoma

#rúškoTiPristane

#spoluToZvladneme

 

Hashtagy budú svietiť do 31. marca

 

Pripomínať si základné preventívne opatrenia prostredníctvom pohľadu na sídlo NBS si môžu Bratislavčania každý večer až do 31. marca. Inštalácia, ktorú po prvýkrát zapli minulý piatok, býva spustená vždy od zotmenia do polnoci. Viditeľná nie je iba z blízkosti centrály NBS, ale aj z väčších vzdialeností.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.nbs.sk

Zdroj foto: www.nbs.sk