Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Prírodné linoleum – podlaha, ktorá prináša kvalitu a komfort za dobrú cenu

Napísal Róbert Bosák, 19.06.2016

Ponuka dobrých podlahových krytín je rozmanitá a dnešní výrobcovia dokážu ulahodiť požiadavkám všetkých zákazníkov. Pre mnohých majú k dispozícií špeciálne prírodné linoleum, ktoré spĺňa nároky na kvalitu a komfort, a stáva sa tak žiadaným domácim doplnkom. 

 

Podlahové krytiny sú jednou z najdôležitejších súčastí každého interiéru a od ich výberu bude závisieť viacero aspektov kvalitného a komfortného bývania. Po zohľadnení charakteru nášho interiéru si musíme vybrať správne, aby mohla nová podlaha spĺňať svoju funkciu. Jedným z riešení je výber linolea, konkrétne toho prírodného, ktoré dokáže vyhovieť aj tým najvyšším nárokom na kvalitu.


Výrobcovia napredujú – na trhu je špeciálne prírodné linoleum

 

Príbeh linolea sa začal písať dosť dávno, veď špeciálnu podlahovú krytinu využívali hojne už na začiatku 20.storočia. Údajne si našla miesto aj na slávnom Titanicu, čo však vzhľadom na jeho potopenie nemusí byť veľké plus. Bohatá a slávna história materiálu však nič nezmenila na schopnosti výrobcov zlepšovať a modernizovať nové produkty. Súčasťou tohto vývoja je aj predaj prírodného linolea, ktoré je predsa len jedinečné a v porovnaní so svojimi staršími predchodcami prináša ešte lepšie vlastnosti.

Zdroj: www.podlahyhozman.cz

 

Produkt, ktorý spĺňa kritériá kvalitnej podlahoviny

 

Ak chceme nejakej podlahe tieto lepšie vlastnosti pripísať, potom musí spĺňať isté nároky. Medzi nimi nechýba zníženie hlučnosti, odolnosť voči poškodeniam, eliminácia únikov tepla, elegantný vzhľad a iné. V prípade prírodného linolea sa výrobcom darí posúvať do predaja produkty, ktoré sú schopné vyhovieť týmto kritériám a umožniť majiteľom využívať viacero pozitív tejto podlahoviny.

Zdroj: www.podlahyrepa.cz

 

Niektoré z vlastností prírodného linolea :

 

Dlhá životnosť – Odolnosť podlahy a jej schopnosť vydržať v perfektnom stave čo najdlhšie je hlavnou požiadavkou zákazníkov. Vzhľadom na špeciálnu povrchovú úpravu a použitie vhodných materiálov bude životnosť prírodného linolea presahovať aj iné krytiny.


Estetický vzhľad – Po preverení kvalitatívnej stránky sa hneď pozeráme na estetický vzhľad. V tomto prípade sa netreba obávať, pretože toto linoleum vyrábajú v rôznych prevedeniach a vďaka elasticite a tvarovateľnosti materiálov ho dokážu spraviť aj ako imitáciu dreva alebo kameňa.


Zdraviu nezávadný materiál – Kombinácia prírodných materiálov ako ľanový olej, živica, juta či korok je tou najlepšou zárukou zdravého a ekologického produktu. Vďaka tomu sa netreba  obávať nepriaznivých účinkov na zdravie obyvateľov, ako je to v prípade niektorých PVC alebo keramických podláh.

Zdroj: www.etago.sk

 

Prírodné linoleum je niektorými považované za budúcnosť moderných interiérov, pod čo sa údajne podpíše kombinácia slušnej ceny s vysokou kvalitou. Už dnes sa ako prírodný produkt stáva alternatívou voči iným vinylovým podlahám, ktoré bývaniu nedodávajú živosť a dobrú atmosféru tak, ako práve linoleum vyrábané z prírodných materiálov. Odhliadnuc od toho, ide o podlahovinu, ktorá je elegantná, praktická a vydrží dlho, takže prečo ju neskúsiť.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : cameo.sk, podlahyhozman.cz, podlahyrepa.cz, etago.sk