Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Prestavba materskej školy v Papradne priniesla nové byty

Napísal Róbert Bosák, 09.09.2021

Staré budovy môžu dostať novú šancu na život aj vďaka prestavbe, ktorá zmení účel ich využitia. Príkladom toho je aj nový bytový dom v západoslovenskej obci Papradno. Ten vznikol po prestavbe miestnej materskej školy.

Zdroj: luhypark.sk

 

Obec Papradno v okrese Považská Bystrica patrí medzi lokality, ktoré sú schopné ponúknuť obyvateľom komfortné bývanie. Po najnovšom to má potvrdiť bytový dom Luhy Park, ktorý vznikol spomínanou prestavbou tamojšej materskej školy. Záujemcom o bývanie v Papradne tak umožnil nájsť dobre situovanú nehnuteľnosť, ktorá ponúka viac ako len samotné byty.

Zdroj: luhypark.sk

 

4-podlažný bytový dom s 23 bytmi

 

Výsledkom prestavby staršej budovy je bytový dom so 4 podlažiami. Objekt zaberá celkovú zastavanú plochu 595 m², ktorá stačila na to, aby v ňom bolo zriadených 23 bytov. 10 z nich je 2-izbových, zvyšných 13 disponuje 3 izbami. Obyvatelia bytového domu majú k dispozícii aj parkovacie plochy s kapacitou až 35 parkovacích miest.

 

Výmera bytov v projekte Luhy Park:

 

2-izbové byty

od 46 do 64 m²

3-izbové byty

od 74 do 83 m²

Zdroj: tasr.sk

 

Väčšina bytov si už našla majiteľov

 

O atraktivite tohto projektu svedčí aj záujem o nové byty zo strany kupujúcich. Väčšina bytov si našla vlastníkov v krátkom časovom slede. V súčasnosti sú vo vlastníctve nových majiteľov dve tretiny bytov. Ďalšie byty sa postupne odovzdajú do užívania nájomníkom, ktorí prejavia záujem o bývanie v Papradne a v bytovom dome Luhy Park.

Zdroj: luhypark.sk

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: tasr.sk, luhypark.sk

Zdroj foto: luhypark.sk