Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Niečo do detskej izby – špeciálne postele pre najmenších

Napísal Róbert Bosák, 28.06.2016

Interiérový dizajn má stále viac priaznivcov aj medzi školákmi, ktorí sa radi nechajú inšpirovať rôznymi novinkami dobýjajúcimi nové trendy. Aj preto sa dnes pozrieme na zopár nápadov ako vniesť do detskej izby originalitu, a to pomocou špeciálnych postelí.


Fantáziu a hravosť detí treba podporovať rôznymi spôsobmi a jedným z nich môže byť aj kúpa alebo pre tých najzručnejších výroba špeciálnej postele, ktorá by im vytvárala príjemné podmienky pri prežívaní svojho veľkého dobrodružstva. Nie je to nič náročné, stačí ak posteľ poskytne kvalitný a vyvážený spánok a hlavne každému ulahodí podľa chuti, nech sa v posteli cíti ako vo svojom svete. Zopár netradičných inšpirácií z detských izieb máme pre vás aj my, takže skúste niečo jedinečné, čo váš miláčik určite ocení.  

Zdroj: www.hezkydetskynabytok.sk

 

Autičkárom sa bude spať ako za volantom

 

Malí chlapci sa radi hrajú s autíčkami a mnohí z nich snívajú o kariére šoféra alebo jazdca, napríklad v pretekárskych súťažiach. Čo môže byť pre takéhoto milovníka rýchlych strojov lepšie ako posteľ v tvare formuly?

Zdroj: www.dezeen.com

 

Námorníci na more  

 

Aj námorníci si prídu na svoje a počas dlhej plavby na vlnách oceánu si môžu odpočinúť v mäkkej posteli. Detských postelí imitujúcich loď je v ponuke viac než dosť, takže dobre sa vyspia moreplavci, rybári, piráti aj členovia kráľovskej flotily.

Zdroj: www.creativelife.cz

 

V McDonald´s už nechceme len jesť, ale aj spať

 

Sýty a najedený si treba trochu odpočinúť, aby nám lepšie strávilo. Možno aj toho sa držali výrobcovia postelí v tvare hranoliek od McDonald´s, ktorí pravdepodobne rozšírili portfólio svojich služieb od gastronomických po ubytovacie.

Zdroj: www.dezeen.com

 

S fast foodom ešte pokračujeme    

 

Fast food síce nie je zdravý pre žalúdok, no spať sa v ňom môže celkom dobre. Obzvlášť ak ide o takýto veľký hamburger, ktorý je v porovnaní s predošlými hranolkami priestrannejší a komfortnejší.

Zdroj: www.creativelife.cz

 

Hello Kitty

 

Disney, komixy a dokonca aj slávna mačka Kitty ovládli svet súčasnej detskej generácie a sprevádzajú ich aj počas spánku. Napríklad v podobe postelí, ktoré im pripomínajú ich nadšenie z týchto príbehov pre najmenších.  

Zdroj: www.hezkynabytek.cz

 

V kočiari ako princezné

 

Kým niektoré dievčatá obľubujú moderné rozprávky a trendové doplnky, iné sa radi ponoria do sveta klasiky a tradícií za čias princezien. Práve pre ne je posteľ v štýle koču s výzdobou ako stvorená.

Zdroj: www.maminka.cz

 

Podobných inšpiratívnych detských postelí nájdeme u najznámejších výrobcov viac než dosť, vďaka čomu môže spať v posteli s obľúbenou tematikou každé dieťa. Na svoje si takisto prídu malí športovci, dobrodruhovia, kovboji a ďalší. Veď fantáziou neoplývajú len malé deti, ale aj dospelí dizajnéri, ktorí pre našich potomkov vymýšľajú stále niečo nové.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : hezkydetskynabytok.sk, dezeen.com, creativelife.cz, hezkynabytek.cz, maminka.cz