Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najväčší stavebný veľtrh v Európe už o pár dní

Napísal Róbert Bosák, 04.01.2017

Tohtoročný program veľkých medzinárodných podujatí zameraných na stavebníctvo a architektúru bude opäť nabitý. Hneď na začiatku roka nás čaká jeden z najväčších veľtrhov, aké sa v Európe organizujú.

 

Ak chceme v zozname európskych stavebných veľtrhov nájsť lídra, ktorý hostí najväčší počet vystavovateľov a víta najviac návštevníkov, potom ním bude práve BAU. Prestížne podujatie z Mníchova je už tradične centrom, v ktorom sa združujú profíci z celého sveta, aby verejnosť oboznámili s pokrokovými myšlienkami posúvajúcimi stavebníctvo na vyššiu úroveň. A inak tomu nebude ani o pár dní, keď v bavorskej metropole otvoria brány európskeho top veľtrhu.

Zdroj: www.archinfo.sk

 

Stavebný veľtrh číslo 1

 

Ak máme v zozname tohtoročných stavebných veľtrhov hľadať ten najväčší, musíme ísť do Nemecka, a to čo najskôr. 16. januára sa totiž v Mníchove otvoria brány veľtrhu BAU, ktorý bude do 21.januára hostiť stavebnú smotánku (nielen) z celej Európy. Na svoje si prídu všetci, ktorí sa zaujímajú o najnovšie stavebné materiály, technológie či softvér vytváraný za účelom zefektívnenia navrhovania stavieb, pričom svoje produkty budú prezentovať všetky popredné spoločnosti z tohto oboru.

 

Posledný ročník veľtrhu v číslach (2015) :

 

- na podujatí sa zúčastnili vystavovatelia zo 42 krajín

- veľtrh navštívilo 251 000 odborníkov zo 155 štátov

- celková výstavná plocha zaberala vyše 183 000m2

 

Najhorúcejšie novinky zo stavebníctva

 

Prípravy veľtrhu takýchto „rozmerov“ dajú organizátorom poriadne zabrať a možno aj to je dôvod, pre ktorý BAU prebieha raz za dva roky. Zdá sa, že aj napriek obrovským úspechom je stále priestor na rast, pretože organizátori si nastavujú latku ešte vyššie. Výstavisko Messe Munchen tak v druhej polovici januára ovládnu tisícky odborníkov a návštevníkov z celého sveta zvedavých na najhorúcejšie novinky zo stavebníctva.

Zdroj: www.archinfo.sk

 

Na mníchovskom veľtrhu mávajú početné zastúpenie aj predstavitelia slovenských a českých stavebných firiem. S lepšou organizáciou pri návšteve podujatia, či už v pozícii vystavovateľa alebo návštevníka, im pomôže portál www.archinfo.sk. Na stránke sa dozviete o možnostiach dopravy a ubytovania, a zároveň sa podrobnejšie oboznámite s kľúčovými témami udalosti.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : arch.sk, archinfo.sk