Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Mladomanželským pôžičkám na bývanie sa stále nedarí

Napísal Róbert Bosák, 12.08.2019

Opätovne zavedené mladomanželské pôžičky naďalej čakajú na rozbeh. Počet žiadostí narastá doslova slimačím tempom a žiadna sláva to zatiaľ nie je ani s objemom peňazí, o ktorý bolo doposiaľ požiadané.

Zdroj: www.pixabay.com 


Skeptici si právom začínajú šuškať o fiasku, ktoré môže mladomanželské pôžičky postihnúť. Doterajšie čísla spojené so žiadaním o štátny úver na bývanie totiž neprinášajú žiadny úspech, skôr naopak. Žiadateľov je málo, poskytnutých peňazí minimum. Aspoň tak to bolo pred pár dňami, kedy boli zverejnené najnovšie údaje.

Zdroj: www.pixabay.com 


ŠFRB zatiaľ eviduje iba 10 žiadostí

 

Kým Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB) evidoval po 20. júli, teda 3 týždne po zavedení týchto pôžičiek, iba 3 žiadosti, aktuálne ich počet narástol na 10. To, samozrejme, zvýšilo aj celkový objem peňazí, o ktoré bolo doposiaľ požiadané. Ten má dosahovať necelých 285 000 €, čo je však stále výrazne menej, ako sa pred zavedením pôžičiek očakávalo.

 

Peniaze boli schválené 4 žiadateľom

 

Z vyššie uvedeného objemu, o ktorý spomínaní 10 žiadatelia požiadali, bola doteraz priznaná tretina. ŠFRB stihol schváliť žiadosť 4 žiadateľom, ktorým bude dovedna poskytnutá čiastka vo výške 95 000 €. Peniaze pre zvyšnú šesticu, ktorej žiadosti majú kompetentní na stole, by mali byť priznané do konca augusta.

 

Nakoľko záujem o mladomanželskú pôžičku je zatiaľ minimálny, financií pre žiadateľov je stále dosť. Tí môžu o peniaze požiadať až do 30. novembra 2019, pričom spraviť tak môžu on-line na stránke www.sfrb.sk.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk, www.sfrb.sk

Foto zdroj: www.pixabay.com