Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Jedny z najluxusnejších apartmánov sveta obývajú golfisti

Napísal Róbert Bosák, 20.08.2016

Príjemná atmosféra, pokojné prostredie, pekný športový zážitok a ako bonus kráľovské ubytovanie. To všetko dokáže ponúknuť slávna rezidencia Hamilton Grand vybudovaná priamo v kolíske golfu.

Zdroj: www.americanclubresort.com


Hľadať luxus uprostred najznámejších golfových rezortov nie je nič neobvyklé. Ten si môžu priaznivci zeleného športu vychutnať aj v škótskom St.Andrews, v  ktorom si užijú príjemný golfový víkend obohatený nadštandardným ubytovaním. V lokalite totiž prevádzkujú slávnu rezidenciu Hamilton Grand, ktorá ukrýva jedny z najluxusnejších apartmánov na svete.

Zdroj: www.greatgolfmagazine.co.uk

 

Vysnívané bývanie pre golfistov

 

Rezidencia Hamilton Grand, zrealizovaná v budove postavenej ešte v roku 1895, si nezískala celosvetovú prestíž náhodou. Už od svojho otvorenia po nedávnom ukončení rekonštrukcie si získava obrovskú pozornosť všetkých golfistov, ktorí majú možnosť zahrať si obľúbený šport v najslávnejšom golfovom areáli planéty. A práve Hamilton Grand im ponúka možnosť bývať v niektorom z 26 top apartmánov, ktoré sú symbolom vysnívaného kráľovského bývania.

Zdroj: www.mirror.co.uk

 

Prvý dojem môže klamať

 

Hovorí sa, že podľa prvého dojmu si vytvoríme najlepší úsudok, ktorý bude mať k pravde najbližšie. Pri pohľade na Hamilton Grand to však neplatí, pretože vonkajší vzhľad golfovej rezidencie pôsobí trochu obyčajne, čo sa vstupom do interiéru okamžite zmení. Prehliadka vnútorných priestorov vás totiž prekvapí znamenitým luxusom na najvyššej úrovni, ktorý dýcha tradičnou škótskou históriou a právom sa považuje za idylku interiérového dizajnu.

Zdroj: www.hamiltongrand.co.uk

 

Luxus v tradičnom škótskom prevedení

 

Kombinácia vintage štýlu, tradičných viktoriánskych prvkov a citlivého miešania zámockého charakteru robí priestory dokonalé. Každý z apartmánov sa nesie v duchu miestnych tradícií, ktoré sprevádza moderné poňatie pompéznosti. V rezidencii nesmú chýbať ani tie najdrahšie materiály a exkluzívne nábytkové zostavy od preslávených dizajnérov, čo je tou najlepšou ukážkou luxusného prevedenia celého objektu.

Zdroj: www.geograph.co.uk

 

Ak si povieme, že predajné ceny jednotlivých apartmánov sa pohybujú od 1,7 do 7 miliónov libier, mienka verejnosti o golfe ako o snobskom športe sa určite nezlepší. Na obranu ale treba povedať, že St.Andrews je golfový klub s tradíciou od 18.storočia, ktorý spája viac ako 2500 golfistov z celého sveta, čomu prináleží aj luxus v podobe tejto nadštandardnej rezidencie.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : americanclubresort.com, greatgolfmagazine.co.uk, mirror.co.uk, hamiltongrand.co.uk, geograph.co.uk