Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hotel v tvare gitary (nielen) pre fanúšikov rocku

Napísal Róbert Bosák, 06.02.2020

Na hotelovej mape je viacero objektov, ktoré okrem nadštandardného zariadenia lákajú hostí aj vzhľadom alebo tematikou. Takýmto prípadom je aj floridský hotel vybudovaný v tvare elektrickej gitary.

Zdroj: de-simone.com


Hotelov zariadených v duchu rockovej hudby nájdeme vo svete hneď niekoľko. Žiadny z nich však nesídli v budove postavenej v tvare elektrickej gitary. The Seminole Hard Rock Guitar Hotel & Casino z floridského Hollywoodu je tak jedinečným unikátom, ktorý láka k pobytu vo svojich apartmánoch aj tých, ktorí hard rocku nefandia.

Zdroj: seminolehardrockhollywood.com


Nadštandardný komfort, výhľad na Miami

 

Dôvodov, pre ktoré 36-poschodový hotel láka všetkých bez ohľadu na ich hudobný vkus, je viacero. Unikátny tvar budovy nie je zďaleka jediným. Návštevníci oceňujú aj nadštandardné vybavenie priestorov, vysoký komfort, ktoré ponúkajú, a ďalekosiahle výhľady na celé mesto. Apartmány sú presklené, takže veľkomestské scenérie s okolitým pobrežím sa dajú pozorovať zo všetkých horných poschodí.

Zdroj: seminolehardrockhollywood.com


Hotel sa v noci mení na svetelnú inštaláciu

 

Najkrajší pohľad, ktorý hotel ponúka, sa predsa len naskytá zvonku. Počkať naň si však treba do večera. Budova sa totiž krátko po zotmení premení na veľkú svetelnú inštaláciu. Postarajú sa o to tisícky LED svetielok nainštalovaných na okraji presklenej fasády aj v strede budovy, kde rozsvecujú struny. Obrovským plusom celého nápadu je, že LED svetlá sa nainštalovali tak, aby v noci nerušili nikoho z hostí ubytovaných v ktoromkoľvek zo 638 hotelových izieb.

Zdroj: de-simone.com


Hotel za 1,5 mld. dolárov je top atrakciou

 

Kombinácia jedinečného tvaru a pestrej svetelnej inštalácie spravila z hotela otvoreného len v druhej polovici minulého roka obľúbenú atrakciu. Investícia vo výške 1,5 mld. USD sa tak vyplatila. Podľa viacerých amerických magazínov je hotel nielen na niekoľko týždňov vopred plne obsadený, ale stal sa najvyhľadávanejším miestom celej Južnej Floridy.

Zdroj: de-simone.com


Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: de-simone.com, seminolehardrockhollywood.com