Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hokejový šampionát prinútil ŽSR k ďalšej modernizácii Hlavnej stanice v BA

Napísal Róbert Bosák, 13.03.2019

Na najväčší hokejový sviatok roka sa nepripravujú len fanúšikovia. V strehu sú takisto organizátori, zástupcovia usporiadateľských miest aj dopravní prepravcovia. Práve tí majú momentálne plné ruky práce s Hlavnou stanicou v Bratislave.

 

Na nie najlepší, podľa niektorých dokonca až alarmujúci stav bratislavskej Hlavnej stanice je upozorňované už dlho. Aj keď nejaké rekonštrukčné práce už prebehli, jej súčasná vizáž stále nespĺňa kritériá modernej železničnej stanice so všetkým, čo k tomu patrí. Aspoň sčasti to má zlepšiť aktuálna modernizácia, ktorá má pripraviť staničné priestory na blížiaci sa šampionát.

Zdroj: www.wikipedia.org 


Čistenie, údržba a drobné opravy

 

Súvis medzi hokejovými majstrovstvami a Hlavnou stanicou v BA spočíva najmä v cestovaní tisícok fanúšikov na zápasy železničnou dopravou. Vzhľadom na to sa ŽSR rozhodli pristúpiť k modernizácii, v rámci ktorej sa majú staničné priestory vyčistiť a upraviť. V harmonograme pripravovaných prác sa tak nachádzajú rôzne úkony, ktorých výsledkom má byť viac estetická a viac komfortná stanica.

Zdroj: www.wikipedia.org 


Zoznam modernizačných prác:

 

- čistenie interiéru aj priestranstva pred objektom

- výmena svetelného nápisu na staničnej budove

- výmena svietidiel a montáž nových fasádnych fólií

- inštalácia nového orientačného systému v interiéri

- ďalšie predajné okienka slúžiace na predaj lístkov

Zdroj: navva.org 


Investície za vyše pol milióna eur

 

Vyššie uvedené práce vyjdú ŽSR na viac ako 500 000 €. Aspoň takto to vyplýva z oficiálnej tlačovej správy. Podľa nej budú dodávateľmi prác 4 rôzne spoločnosti, ktoré sa majú postarať o zhotovenie vyššie uvedených modernizačných úkonov. Tie údajne prebehnú až v 2 etapách, ktoré sa ukončia najneskôr do 20. apríla, resp. 30. apríla.

Zdroj: www.youtube.com 


Hokejové majstrovstvá sa začnú už 10. mája. Ako sme uviedli vyššie, modernizácia má byť hotová najneskôr do 30. apríla. Aj preto už odštartovali úvodné práce. Tie aktuálne prebiehajú v noci, a to z dôvodu, aby nenarušovali plynulosť premávky a pohybu cestujúcich.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk

Foto: www.wikipedia.org, navva.org, www.youtube.com