Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Farby dodajú kúpeľni jedinečnosť a štýl

Napísal PR článok, 12.09.2023

Klasické chrómové alebo biele príslušenstvo a doplnky zariaďovacích predmetov už pomaly ale isto strácajú na popularite. Moderné kúpeľne a toalety vyžadujú nevšedný farebný koncept, a preto sú aktuálne obľúbené tmavšie farby, ako je antracitová, matná alebo lesklá čierna, prípadne rôzne odtiene sivej. Žiadaná je tiež zlatá alebo bronzová farba. Takto kreatívne tónované sprchové žliabky, odtokové sústavy, ovládacie dosky alebo ďalšie vybavenie zažívajú doslova boom.

Foto: Viega


Farebná zhoda alebo radšej kontrast?


Tradičné pravidlo dizajnu hovorí, že farby kľúčových doplnkov v kúpeľni by mali ladiť s podkladom. To znamená, že farba vodovodnej batérie by mala ladiť s farbou odtokovej súpravy, roštom sprchového žliabku a keramikou. Elektrické vypínače a ovládacie dosky na toalete by mali korešpondovať s odtieňom steny, na ktorej budú umiestnené. Toto pravidlo platí aj pre ostatné prvky, ako sú madlá, kúpeľňové rebríky, rozety, toaletné dosky a všetok nábytok.


Modernejší a viac trendy prístup naopak uprednostňuje kontrastné farebné riešenie. To môže pomôcť vyniknúť luxusným tvarom kľúčových zariaďovacích predmetov alebo zvýrazniť iba to, na čo by sa malo naše oko primárne pozerať.

Atraktívne a žiadané farebné ale aj materiálové variácie nájdeme u väčšiny dizajnových produktových radov, ktoré spoločnosť Viega ponúka. Foto: Viega


Moderné kúpeľne sa neboja farieb


Či už preferujete prvý alebo druhý štýl, v minulosti bolo často ťažké dosiahnuť vysnívanú farebnú kombináciu alebo kontrast. To preto, že predmety sa vyrábali v obmedzenom množstve farieb. Časy sa našťastie menia a dnes je možné nájsť aj ten najmenší detail v niekoľkých farebných variantoch.

Sprchové žliabky s farebnými dizajnovými roštami Advantix Cleviva. Foto: Viega


Spoločnosť Viega, popredný nemecký výrobca inštalačnej a odvodňovacej techniky, ponúka široký sortiment produktov v atraktívnych farbách a materiáloch. Patria k nim sprchové žliabky s farebnými dizajnovými roštami Advantix Cleviva a Advantix Vario, vaňové armatúry Multiplex, Rotaplex, vaničkové odtoky Tempoplex, alebo ovládacie dosky pre WC a pisoáre Visign s možnosťou podsvietenia a bezdotykového ovládania pri vybraných modeloch.

Široký sortiment ovládacích dosiek pre WC a pisoáre Visign s možnosťou podsvietenia a bezdotykového ovládania u vybraných modelov. Foto: Viega


Tieto produkty spĺňajú aktuálne trendy a dopyt zo strany investorov, ktorí chcú mať kúpeľňu, ktorá je nielen funkčná, ale aj štýlová. Spoločnosť Viega tak ponúka svojim zákazníkom možnosť vytvoriť si kúpeľňu presne podľa svojich predstáv.


Pozor na prehnané kombinácie


Pri kombinovaní farieb zariaďovacích predmetov a ich doplnkov je ale rozumné zveriť sa interiérovému architektovi, aby sa zámer neminul účinkom. „Môžete mať kúpeľňu vybavenú najdrahšími a dizajnérskymi top doplnkami, ale pokiaľ nebudú vo vzájomnej materiálovej, tvarovej, a predovšetkým farebnej súhre s celkovým štýlom vášho bývania, budú pôsobiť krikľavo a nevkusne,“ upozorňuje Kateřina Klimšová, marketingová manažérka spoločnosti Viega.

Vzájomná kombinácia farieb vyžaduje cit aj skúsenosti. Pri plánovaní dizajnovej kúpeľne je vhodné obrátiť sa na interiérového architekta. Foto: Viega


www.viega.sk/visign


O spoločnosti:


Spoločnosť Viega je špecialistom na zdravú pitnú vodu v budovách a patrí k svetovým lídrom na trhu s inštalačnou technikou. Ako rodinný podnik s viac než 120-ročnou tradíciou a s takmer 5 000 zamestnancami po celom svete sa zameriava na kvalitu v oblasti technického vybavenia budov. K hlavným kompetenciám patrí udržiavanie a skvalitňovanie hygieny pitnej vody, energetickej účinnosti, pohodlia a bezpečnosti v budovách. Skupina Viega vyvíja a vyrába viac ako 17 000 systémových produktov v desiatich lokalitách po
celom svete.