Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Čínsky Šanghaj čaká na otvorenie veľkolepého Disneylandu

Napísal Róbert Bosák, 28.05.2016

Expanzia amerických rozprávkových kráľovstiev od Walta Disneyho pokračuje ďalej. Už onedlho sa nový zábavný park otvorí v Číne, ktorej obyvatelia ho privítajú tak ako sa na milovníkov najlepších rozprávkových atrakcií patrí.

 

Za návštevou Disneylandu už netreba chodiť len do USA, pretože v posledných rokoch sa ich zopár postavilo aj v ďalších kútoch sveta. Najnovšie očakávame otvorenie nového čínskeho areálu v Šanghaji, ktorý doplní zoznam ázijských Disneylandov a stane sa v poradí už tretím areálom od Disneyho spoločnosti v tomto regióne. Predchodcov z Hong Kongu a Tokia však úplne zatieni vo všetkých smeroch a rýchlo si získa pozíciu jedného z najnavštevovanejších zábavných parkov na svete.

Zdroj: www.chinadaily.com.cn

 

Veľký, slávny a plný atrakcií

 

Nový šanghajský Disneyland sa má otvoriť až o necelý mesiac, no slávnym sa stal okamžite po zverejnení projektu realizácie. Architekti totiž pripravili unikátny projekt, vďaka ktorému sa majitelia spoločnosti môžu tešiť zo 6.najväčšieho Disneylandu na svete. Plocha celého parku sa rozpína na necelých 4 kilometroch štvorcových, ktoré poslúžili na realizáciu veľkého počtu atrakcií pre deti aj dospelých, čím by sa mala zaistiť niekoľkomiliónová návštevnosť.

Zdroj: www.dailymail.co.uk


Disneyland konečne aj v Číne

 

Predstavitelia Disneyho spoločnosti si po otvorení areálu v Šanghaji určite vydýchnu, pretože ich snaha o prevádzku zábavného parku v tejto krajine trvala od 90.rokov. Aj keď jeden park sa nachádza v Hong Kongu, ich cieľom bolo dostať značku Disney do centra Číny. To sa im nakoniec podarilo, samozrejme za predpokladu, že celý projekt dotiahnú do úspešného konca a zábavný park sa otvorí podľa plánov.

Zdroj: www.dailymail.co.uk

 

Niekoľko naj šanghajského Disneylandu :

 

–        zábavný park je výmerou najväčším ázijským Disneylandom

–        investícia do výstavby dosiahla celkovo 5,5 miliardy dolárov

–        predpokladaný ročný počet návštevníkov sa odhaduje na 17 miliónov

–        sála pre typické predstavenia v štýle Broadwayu má kapacitu 1200 miest

–        v areáli stojí najvyšší zámok Kúzelného kráľovstva s výškou 60 metrov

Zdroj: www.forbes.cz

 

Preľudnený Šanghaj onedlho čaká otvorenie jedného z najväčších a najkrajších Disneylandov, aké sa na Zemi zrealizovali. Záujem o nové atrakcie pod slávnou značkou Disney je enormný, čo potvrdzuje aj okamžitý výpredaj vstupeniek na slávnostné otvorenie. Pre miestnych ľudí je to skvelá príležitosť ako si dopriať netradičnú zábavu a pre tamojší zábavný priemysel celkom ideálna možnosť na bližšie spájanie americkej a čínskej kultúry.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : chinadaily.com.cn, dailymail.co.uk, forbes.cz