Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislavská Eurovea s ďalším rekordom – získala štvrťmiliardový úver

Napísal Róbert Bosák, 23.07.2016

Na slovenskom retailovom trhu sa neustále niečo deje a aktuálne prichádzajú zaujímavé novinky z hlavného mesta. Predstaviteľom Eurovei, najznámejšieho centra v Bratislave,  sa totiž podaril husársky kúsok.

 

Bratislavská Eurovea dokázala opäť vzbudiť pozornosť, no tentoraz tak trochu netradičným štýlom. Médiami sa totiž prehnala správa o schválení nového úveru, ktorý má byť využitý na financovanie centra, skvalitnenie služieb a zvýšenie renomé značky. Na tom by nebolo nič výnimočné, ak by nešlo o úver v rekordnej výške, ktorý sa za týmto účelom u nás nepodarilo získať žiadnemu inému nákupnému centru.


Rekordný štvrťmiliardový úver

 

Okolo výšky nového úveru pre Euroveu sa nerobili žiadne tajomstvá a verejnosti bolo hneď oznámené, že ide o rekordne vysoký úver v hodnote 250 miliónov eur. Zaujímavé je, že na financovaní sa majú podieľať až tri banky, pričom po VÚB a Komerční banke bude hlavným partnerom Tatra Banka. Celkovo tak ide už o druhý úver s rekordne veľkým objemom, keďže pri výstavbe komplexu si investori požičali 300 miliónov eur od ČSOB.

 

Banky veria v potenciál centra   

 

„Veríme, že nový syndikovaný úver posilní významnú pozíciu spoločnosti Eurovea na trhu.“ Presne s týmto vyjadrením dala Zuzana Koštialová, riaditeľka odboru veľkých firemných klientov v Tatra banke, najavo, že v bankovom sektore je dôvera v retailový trh dosť veľká. Obzvlášť to platí, ak ide o Euroveu, ktorej výstavba je dodnes jednou z najväčších investícií v krajinách V4 a jej potenciál dokazuje aj 98,5% obsadenosť obchodnej plochy sprevádzaná miliónovými návštevami ročne.

 

Eurovea čaká na modernizáciu

 

Potenciál Eurovei nie je ani zďaleka využitý naplno a podľa viacerých analytikov existuje priestor na rast. Ďalšie úspechy a zvýšenie ziskov by mala priniesť očakávaná modernizácia, ktorej cieľom má byť zväčšenie prevádzkovej plochy, čím sa prilákajú noví zákazníci. Práve to sa najviac podieľa na dôvere bánk, ktoré ochotné spojili sily a poskytli vlastníkom centra rekordne vysoký úver.

 

Bratislavská Eurovea dokázala opäť vyvolať rozruch a informácia o štvrťmiliardovom úvere poskytnutom na optimalizáciu financovania centra zvýši jej renomé ešte viac. Centrum by tak malo napredovať, čo sa v prípade efektívneho využitia úveru a splnenia sľubu o rozširovaní plochy s najväčšou pravdepodobnosťou aj podarí.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : wikipedia.org