Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Banská Štiavnica – svojský život v historickom meste

Napísal Róbert Bosák, 14.10.2016

Fascinujúca architektúra, perfektné služby, nádherné okolie a spomienky na každom rohu. Život v históriou dýchajúcej Banskej Štiavnici je svojský, no práve to z neho robí lákavé dobrodružstvo.

 

Prechádzky starobylými uličkami, návštevy historických budov alebo výlety do okolitej prírody jedného z najkrajších slovenských miest si nemusíte užívať len ako turista. Banská Štiavnica totiž ponúka ideálne možnosti na bývanie všetkým, ktorí zatúžili po neobyčajnom živote v neobyčajnom meste.

Zdroj: www.travelguide.sk


Turistické lákadlá – Kto navštívil Banskú Štiavnicu, ten pozná bohatú ponuku turistických atrakcií, ktoré oživujú každú uličku v historickom jadre mesta. Nie náhodou patrí do dedičstva UNESCO a svojou jedinečnosťou láka návštevníkov z celej Európy. Radnica, banská história, oba zámky aj pompézne kostoly sú hlavným bodom programu každého turistu. 

Zdroj: www.banskastiavnica.travel

 

Historická architektúra – O hojný počet turistických lákadiel mesta sa starajú najmä budovy a ich pôvod. Popri spomínaných pamiatkach to sú staré meštiacke domy dopĺňajúce panorámu mesta, pričom viaceré z nich neslúžia len ako sídla inštitúcií, ale tiež ako obytné objekty. Pre majiteľov to má aj finančný prospech, pretože vlastníctvo takejto budovy dvíha hodnotu ich majetku.


Služby na úrovni – Život v Banskej Štiavnici nie je len o turistike a spoznávaní pamiatok. Devízou, ktorá robí mesto príťažlivým pre záujemcov o bývanie, je úroveň služieb. Nechýba tu dobrá občianska vybavenosť, gastronomické zariadenia a takisto aj dostatok ubytovacích zariadení. Jednotlivé lokality sa tak považujú za seriózne vybavené, čo zvyšuje ich atraktivitu.

 

Príjemné prostredie – Okrem historického charakteru mesta vás Banská Štiavnica prekvapí nádherným prostredím. Okolité Štiavnické vrchy sú strediskom množstva turistických trás umožňujúcich výlety do prírody. Nezabúdajme ani na relaxačné pobyty v neďalekých obciach ako Vyhne, Štiavnické Bane či Počúvadlo, ktoré sú známe svojimi povestnými tajchmi.

Zdroj: www.hiking.sk

 

Mesto ako Banská Štiavnica má čím prekvapiť aj po rokoch života v tejto lokalite. To robí váš život pestrejší a mení ho na zaujímavé dobrodružstvo, ktoré si obyvatelia iných slovenských miest neužijú. A pre tých, ktorí sa sem chcú presťahovať a stať sa novými „Štiavničanmi,“ je to tá najlepšia pozvánka na začiatok nového života.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : travelguide.sk, banskastiavnica.travel, hiking.sk