Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pozrite sa dovnútra luxusného 17.5 miliónového atómového krytu!

Napísal Atlas, 21.04.2017

S neistým pohľadom na vývoj situácie pri honbe za hromadením arzenálu jadrových hlavíc a ich neprestajného testovania človek nemusí hneď zúfať nad budúcnosťou svetovej populácie. Ak totiž máte dakde odložených zbytočných 17,5 milióna dolárov, môžete si aj v prípade atómovej vojny žiť v prepychu a potichučky pracovať na reprodukcii svetovej populácie ;)


Za tento celkom slušný peniaz však aj získate prislúchajúci blahobyt. Okrem toho, že si očividne zachránite život môžete vo svojom novom atómovom bunkri očakávať viac ako 1300 metrov štvorcových obytnej plochy, viac ako 90 centimetrov hrubé steny, ventilačný systém pre prísun čerstvého vzduchu, dekontaminačné sprchy a oveľa viac.

Zdroj: boredpanda.com

Atómový kryt bol pôvodne vybudovaný počas studenej vojny v roku 1969, no plnou rekonštrukciou si prešiel len nedávno v roku 2012. Po jej ukončení sa v kryte nachádza 4 priestranné apartmány, z ktorých každý disponuje kuchyňou, jedálňou, dvoma spálňami, obývačkou a sprchou. 

O luxus tu nebudete mať núdzu

Zdroj: boredpanda.com

Zdroj: boredpanda.com

Atómový kryt dokáže odolať výbuchu atómovej bomby o sile 20 kiloton

Zdroj: boredpanda.com

Zdroj: boredpanda.com

Zdroj: boredpanda.com

V časoch kedy vonku zúri post nukleárna vojna je život v takomto hniezdočku určite vítaný, len si dajte pozor, koho si so sebou vezmete. Budete tam spolu totiž veľmi dlhý čas ;)

Zdroj: boredpanda.com