Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Aquatherm Nitra odštartoval svoj ďalší ročník

Napísal Róbert Bosák, 09.02.2016

Prvé z tohtoročných podujatí zameraných na vykurovacie a klimatizačné technológie otvára svoje brány. V Nitre totiž štartuje niekoľkodňový veľtrh, na ktorom predstavia aktuálne novinky z tejto oblasti.

 

Práve dnešným dňom sa začína prestížne podujatie Aquatherm Nitra, ktoré je už tradične zamerané na prezentáciu noviniek v oblasti technológií určených na vykurovanie, ventiláciu, klimatizáciu, reguláciu a meranie. Tohtoročné podujatie je v poradí celkovo 18.ročníkom, pričom nitrianske výstavisko Agrokomplex ako miesto konania ostáva nezmenené.

 

Veľtrh plný inovatívnych riešení

 

Ako je už pri organizovaní Aquathermu Nitra zvykom, aj tento rok nás čaká bohatý program a slušný počet vystavovateľov. Tí sa opäť zamerajú na inovatívne riešenia a účastníkom budú prezentovať rôzne vykurovacie, klimatizačné či regulačné zariadenia. Priestor na prezentáciu vytvorili takisto výrobcom sanitárnej a meracej techniky, ktorá k nehnuteľnostiam určite patrí a o slovo sa už po niekoľkýkrát prihlási ekológia.   

Zdroj: www.nitraden.sk

 

Program doplní sprievodná konferencia

 

Okrem hlavného programu sa môžete pripraviť aj na sprievodnú konferenciu s príznačným názvom ZELENÁ ÚSPORÁM ENERGIE. Pôjde o súhrn seminárov, ktoré sa budú venovať možnostiam úspory, pričom každý deň sa bude pozornosť venovať konkrétnej energii. Začne sa konferenciou na tému vody a počas ďalších dní sa prejde k teplu, vzduchu a plynu. Všetky semináre sú úplne zdarma a taktovku nad ich priebehom preberie Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia a Slovenská inovačná a energetická agentúra.

Zdroj: www.nitraden.sk

 

Praktické rady pre návštevníkov veľtrhu :

 

–        otváracie hodiny sú od 10:00 do 17:00, ale v posledný deň sa skracujú do 15:00

–        základná vstupenka na podujatie stojí 3€, no môžete si zakúpiť aj permanentku

–        nováčikom, ktorí ešte v Agrokomplexe neboli, pomôže adresa a tou je Výstavná 4

Zdroj: www.dzd.sk

 

V marci sa pokračuje v Prahe

 

Ďalší medzinárodný veľtrh s podobným zameraním sa bude čoskoro organizovať aj v českej metropole. Organizátori podujatia Aquatherm Praha už pracujú na prípravách, aby sa do otvorenia veľtrhu všetko stihlo. Výstavisko PVA Expo bude hostiť profesionálov z viacerých krajín zameraných na moderné technológie pre nehnuteľnosti v dňoch od 1.do 4.marca. Pre Slovákov žijúcich v Prahe a blízkom okolí je to dobrá pozvánka ako nezmeškať tohtoročný Aquatherm.

Zdroj: www.hokkaido.cz

 

Medzinárodný veľtrh Aquatherm Nitra návštevníkom opäť otvoril svoje brány a ponúkne to najlepšie pre vaše bývanie. Šancu zoznámiť sa s aktuálnymi novinkami máte do 12.februára, pretože program veľtrhu je bohatý a preto ho opäť rozložili na viac dní. Určite si prídete na svoje a odnesiete si mnoho cenných poznatkov, takže Agrokomplex Nitra sa už teší na vašu návštevu.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : aquatherm-nitra.com

Foto : nitraden.sk, dzd.sk, hokkaido.cz