Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ako spoznať kvalitný montovaný dom?

Napísal admin, 20.10.2016

Zaobstaranie vlastného bývania je snáď tou najväčšou životnou investíciou, ktorá môže bežného občana v živote stretnúť. Preto je na mieste, aby bol tento počin dokonale premyslený a preverený. Tým najdôležitejším meradlom je obstaranie kvalitného domu, lebo práve kvalita predurčuje dlhú životnosť domu.

Kvalitný montovaný dom

O montovanom dome sa dá povedať, že je kvalitný, ak:

... je kvalitne spracovaný.

... je zložený iba z materiálov s vysokou kvalitou.

... je pevný a stabilný.

... má dlhú životnosť.

... je odolný voči mrazu, vetru, požiaru a tiež voči opotrebovaniu.

Naozaj spoľahlivý moderný montovaný dom disponuje tiež tými najnižšími energetickými štítkami a ponúka možnosť vybavenia modernou environmentálnou technológiou ako je napríklad rekuperácia.

Rozhodnutie v podobe montovaného domu je rozhodnutím veľmi rozumným a ekonomickým, avšak len v prípade, že je dom postavený presne podľa predpísaných technologických postupov a použité materiály sú vo vzájomnej harmónii. Vzhľadom na to, že Slovenská republika nemá s výstavbou nízkoenergetických montovaných domov na kľúč mnohoročné skúsenosti, stávkou na istotu je osloviť spoľahlivého dodávateľa kvalitných montovaných domov.

Renomovaná stavebná firma

Firma zhotovujúci montované domy by mala svoju vierohodnosť potvrdzovať tým, že bude:

... garantovať dlhú životnosť.

... poskytovať záruku.

... poskytovať odborné poradenstvo.

... vedieť montovaný dom rýchlo postaviť, zmontovať a dodať.

... požadovať cenu zodpovedajúcu výslednému produktu.

Dôveryhodná firma, ktorá dodáva kvalitné montované domy musí vedieť zákazníkovi ukázať pozitívne referencie na už zrealizované zákazky, poskytnúť zákazníkovi na obhliadku ukážkové domy a tiež vedieť poskytnúť profesionálne poradenstvo. Spoľahlivá firma vám vie na vyžiadanie predložiť osvedčenia garantujúce akosť jednotlivých stavebných materiálov a prípadnú ďalšiu technickú dokumentáciu.

Tieto rady sú významné najmä pre tých, ktorí investíciu do budúcej strechy nad hlavou berú naozaj vážne a chcú sa z nového domu radovať a nie plakať nad rozliatym mliekom pri zistení, že je dom zle zhotovený, preplatený alebo dokonca zafinancovaný avšak bohužiaľ nedodaný. To sú naozaj ťažké životné rany, a preto majme radšej na pamäti krutú pravdu:

Podvodníkov pribúda, zatiaľ čo dôveryhodného je žalostne málo.

Ak si chcete ušetriť čas s vyhľadávaním kvalitného montovaného domu a rovnako kvalitné firmy, pozrite si www.woodenhouse.sk. Vďaka dlhoročné pôsobnosti v oblasti drevostavieb disponujeme naozaj odborným tímom a skúsenosťami, vďaka ktorým vám dokážeme zhotoviť vysnívaný ultra-nízkoenergetický montovaný dom behom niekoľkých týždňov, pričom sme schopní vám pomoct aj s projektom či základovou doskou. Ponúkame tiež rad typových projektov, čiže Vám dokážeme usporiť drahocenný čas s realizovaním vašej predstavy o dome.