Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

8.decembra sa stretnú lídri stavebníctva

Napísal Róbert Bosák, 01.12.2015

Popredných slovenských stavebníkov čaká veľký deň, počas ktorého môžu ovplyvniť budúcnosť stavebného sektora. O pár dní sa totiž uskutoční významná udalosť, ktorej účasť bude pozostávať z najvplyvnejších ľudí v našom stavebníctve. 


Ďalšia z veľkých konferencií, ktorej priebeh môže výrazne zasiahnuť do diania v stavebníctve sa začne už o niekoľko dní. Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva 2015 je naplánované na 8.decembra v bratislavskom hoteli Carlton v Starom meste. Účasť má byť nielen hojná, ale najmä zložená zo skutočných stavebných lídrov v našom štáte. Tí majú spoločne diskutovať o aktuálnych otázkach týkajúcich sa súčasnej situácie v tomto sektore a snažiť sa hľadať nejaké efektívne kroky k jeho ďalšiemu napredovaniu.

Zdroj: www.ceec.eu

 

Pripravený bohatý program

 

Iniciátori konferencie, ktorými sú Slovenská komora stavebných inžinierov, CEEC Research a Považská cementáreň, pripravili bohatý program plný rôznych zaujímavých tém. Tým sa má vytvoriť priestor na otvorenú diskusiu, počas ktorej môžu aktéri prezentovať nápady a podeliť sa s ostatnými o svoje skúsenosti. Stretnutie je jednodňové, čo by však nemalo byť prekážkou k zvládnutiu pestrého programu.

 

Čaká sa prestížna účasť

 

Už z názvu je jasné, že aktérmi konferencie budú lídri pracujúci v stavebníctve. Táto oblasť má dosť širokú pôsobnosť, no aj napriek tomu sa nájdu mená, ktoré v nej majú výrazný vplyv. Program bude rozdelený na dva panely, pričom prvý bude zameraný na stavebné práce a pri druhom pôjde o eurofondy a projekty pre výstavbu, na základe čoho sa účastníci rozdelia do dvoch kategórií. Medzi nimi nebude chýbať premiér, dvaja ministri, generálni riaditelia najväčších stavebných, projektových a developerských spoločností alebo predseda Slovenskej komory stavebných inžinierov.

 

Cieľom je napredovanie stavebníctva

 

Od prestížne obsadenej konferencie sa očakávajú nejaké výsledky, takže lídri stavebníctva by mali splniť cieľ, ktorým je nájsť riešenia a postupy vedúce k rozvoju. Keďže stavebníctvo je právom považované za jeden z najdôležitejších segmentov národného hospodárstva, potom je potrebné prísť s opatreniami, ktoré mu pomôžu napredovať.


Niektoré z tém konferencie :

–        analyzovanie súčasnej situácie na trhu

–        vyhliadky pre stavebníctvo do roku 2020

–        predstavenie konceptu rozvoja vzdelávania

–        diskusia o obnove technického školstva

–        využitie eurofondov v rokoch 2014-2020 

–        zákazky pripravované do nového roku

Zdroj: www.pcla.sk

 

Od významnej konferencie nás delí len týždeň a skôr než sa uskutoční, rovnaká udalosť stihne prebehnúť v Prahe. Tá sa koná práve dnes a podstata stretnutia je rovnaká ako na Slovensku. Vzhľadom na výnimočnosť českého stavebníctva je samozrejmé, že tamojší lídri budú riešiť iné otázky, no princíp organizovania a priebehu konferencie bude podobný, takže inšpirovať sa českými kolegami môžu aj naši zástupcovia.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : ceec.eu, zsps.sk

Foto : ceec.eu, pcla.sk